2777
2789
عنوان

خیانت خانه ای که بر روی خرابه زندگی یکی دیگه ساخته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 60 پست
سرطان که نه ولی خب کارما برای هر کار بدی وجود داره

بابا مثال زدم اه چرا گیر دادین اونی که خیانت میکنه شاید بهش خیانت بکنن به خودش‌‌ نگیره اصلا اما شاید از بچش هرچی که دوست داره ضرری برسه اندازه خیانتی که کرده ظلم شو دریافت میکنه یعنی ممکن نیست ؟

ن عزیرم نفهمیده من بهت میگم همسرم هرچی بهشون گفت باشون قهر کرد گفت ب کسی ربطی نداره همسرمم دید فایده ...

وای چ زن ساده ای کم نیست هاااا اخه چطورررر؟ چقدر همسرت کار خوبی کرده وگرنه برای همسرتم عادی میشد دو زن داری همیشه یجوره رفتار کن انگار ک خیلی کار زشتی کرده واقنم زشته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معتقدم عدالت صرف این دنیا نمیشه این دنیا شاید یک درصد از عدالت باشه 

فرض کنیم دوتا انسان با دوتا زندگی متفاوت مثلا یکی خیلی پولدار با خوردن مال مردم

یکی هم فقیر انقد فقیر که تا اخر عمرش یه لباس نو نمیتونه بخره 

قبر این دوتا ادمو یکی ببینه میگه عدالت خدا رو باش اون یکی کل زندگیش پولدار و خوش اینم کل زندگیش فقیر و بدبخت درحالی که ما فقط یک درصد از زندگیشونو میبینیم اتمام عدالت در اون دنیاس جایی که خدا اون فقیرو تو عرش بهشت میشونه 

منتها از دید ما الان پنهونم تنها چیزی که میتونه ناعدالتی این زندگی رو علت باشه همینه 

وگرنه شاید اون ادم خیانت کار این زندگی رو به خوبی و خوشی تموم کنه ولی تو اخرت حسابشو میبینه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام برابری 😂 این اسکلا هیچوقت با زن برابر نیستن.ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. پسرو ک زرت و زرت درخواست میدی میخای با من باشی؟ موفق باشی

بیشتر ببینید
واقعا من افرادی که خیانت میکنن رو درک نمیکنن اگر خوشت نمیاد از طرف جدا شو بعد برو با یکی دیگه اگر هم ...

میدونی زن شونو دوست ندارن اما جدا نمیشن که کسی باشه که کار خونشو نو بکنه بچه شو بزرگ کنه و رندگی جمع کنه براش 😏یا برعکسش 

بابا مثال زدم اه چرا گیر دادین اونی که خیانت میکنه شاید بهش خیانت بکنن به خودش‌‌ نگیره اصلا اما شاید ...

آره بی ربط نیس من دیدم تقاص رو بچه بده مخصوصا بچه ای که خودشم یه کرمی داشته یا موافق بوده 

تاپیک راجب عواقب خیانت رو بخون منم اعتقاد دارم که کار بدیه و تاوان داره 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

نه مثلا تویی که خیانت دیدی شاید قبلا حق یکی رو خوردی پشت یکی تهمت زدی ممکن نیست ؟

اره منم همینو میگم دیگه از نظرشما مثلا پدرت حق خورده شوهرتم بتوخیانت کرده اینجوریه استدلال شما پس نباید ناراحت باشی چون داری تاوان کار عزیزتو میدی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای چ زن ساده ای کم نیست هاااا اخه چطورررر؟ چقدر همسرت کار خوبی کرده وگرنه برای همسرتم عادی میشد دو ...

نه عزیزم من همسرم زمین تاآسمون خداییش با خانوادش فرق داره همسرم بدش میاد ازشون چون ب حرف کسی گوش نمیدن همسرم خیلی خوبه مث اونا نیست ولی اینا واسشون عادیه

آره بی ربط نیس من دیدم تقاص رو بچه بده مخصوصا بچه ای که خودشم یه کرمی داشته یا موافق بوده تاپیک راجب ...

والا یه جوری حمله میکنن انگار مثلا من نوشتم انشالا هرکس خیانت کرده بچش سرطان بگیره مثال بود یعنی به ظلمی که به کسی میکنی اندازه اون دریافت میکنی منتها به شیوه مختلف 

اره منم همینو میگم دیگه از نظرشما مثلا پدرت حق خورده شوهرتم بتوخیانت کرده اینجوریه استدلال شما پس نب ...

ببین من بابام حق یکی و خورده 

بعد من خیانت میبینم خب این خیلی پدر منو‌نمیسوزه به اندازه ظلمی که کرده والا خخ😀میگه جدا شو 

ولی تو قبول نداری ما آدما گاهی یه کاری می‌کنیم حق یکیو میخوریم بعد خدا اندازه اون ظلمی که به کسی کردیم وارد زندگی ما میکنه منتها به شیوه مختلف ؟

باهات موافقم از قدیم گفتن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری نمونشو بارها و بارها دیدم در اطراف

منم خیلی دیدم ولی بعضیا قبول ندارن من یه کامنت منفی میذارم بعدش اون روز کلا حالم گرفته میشه تازگیا متوجه شدم انرژی که به زندگی کسی وارد می‌کنم میاد خودمو هم میگیره حتی کامنت چه برسه تو زندگی یکی و خراب کنی