2777
2789
برای خودت متاسف باش که هر سایت عمومیه ادم ورود نمیکنه واقعا خجالت اور نیست برات صفحه ی نی نی سایت و ...

مگه اینجا حموم زنونه اس ؟!

قانونش اینه

حتما صلاح دیدن که همه عضو باشن

چرا اینقدر جنسیت براتون مهمه؟!

بنده خدا مگه چی گفت؟!

مگه همگی انسان نیستیم و صاحب نظر؟

چرا ؟؟!مگه حرف بدی میزنه؟تا وقتی تو نی نی سایت کسی توهین نکنهجنسیتش مهم نیست

متاسفانه اینا تفکر  مادر بزرگا رو دارن

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه اینجا حموم زنونه اس ؟!قانونش اینهحتما صلاح دیدن که همه عضو باشنچرا اینقدر جنسیت براتون مهمه؟!بند ...

درود به شرفت ، بزار بگن شما هم گوش کن فقط

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چرا ؟؟!مگه حرف بدی میزنه؟تا وقتی تو نی نی سایت کسی توهین نکنهجنسیتش مهم نیست

حرفه بدی هم نزنه کلا وجود مرد دراینجا خوب نیست

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

تو حرف زدن و خندیدن با جنس مخالف😐یکم تعهد چیز سختیه

خدا رو شکر و هزااار مرتبه شکر تو یه‌گروهایی میرم همه خانم هستن قبلش هم وویس میدن تا توی گروه بمونن 

🤣🤣🤣و خیلی هم بهمون خوش میگذره دنبال جنس مخالف نیستیم مهمون متاهل حرفای مثبت ۱۸هرکر میکنیم 

ولی توی گروه همگانی هم برم همسرم کلا باهام آشنایی داره هیچی نمیگه چون می‌دونه به مرد پیام نمیدم اونم به قول شما لاس زدن میشه دیگه هیچ فرقی نداره ولی کاملا حرفات درستن البته اگه باز کسی نگه الان طبیعیه

شما مردا هیچ تقصیری ندارین یعنی؟؟؟؟اقا نسبتا محترم توخراب شدن جامعه مرد وزن به یک اندازه مقصرن

دقیقا 

کی گفته زن زیاد مقصر مرد کمتر!؟ 

مگه اینجا حموم زنونه اس ؟!قانونش اینهحتما صلاح دیدن که همه عضو باشنچرا اینقدر جنسیت براتون مهمه؟!بند ...

از یه نر چهل ساله که همه جا عین خاله زنکا نظر میده برای چی دفاع میکنه یه جا هم تاپیک شو خوندم حضم و نوشته هضم و برو بخون چند تا غلط املایی مشخصه بی سواد هم هست 

اگه سایت عمومیه بره تو سایت های دیگه نظر بده سایت فوتبال طلا ارز این همه سایت روانشناسی اقتصادی لامصب این سایت حتی طرحش هم دخترانه و صورتیه

همشون هم‌میگن ما برای تبادل افکار و میایم و قصدمون برای شناختن زن‌ها و قصد مون خیره دلقکا حالا مچ شو ...

انگار خودشون خواهر ومادر ندارن اینجا میخوان بشناسن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.