2777
2789
همینم شیطون براتون آورده پس صرف یه چیزی که یکی دیگه تعریف کرده شروع به قضاوت مردم میکنید راهکار تحلی ...

حرفت درسته اگه همه طرف رو بشناسن

اینجا که همه غریبه ان   غیبت و تهمت نیست 

اتفاقا روشنگری و آموزش کار خوبی هس

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم برات ،این یه سایت عمومیه

برای خودت متاسف باش که هر سایت عمومیه ادم ورود نمیکنه 

واقعا خجالت اور نیست برات صفحه ی نی نی سایت و جلوی یکی باز کنی😅😅😅😅😅

شرم باید کنی 

البته اگر مردی

مردی که با دوتا برف ذوق کنه ندیدم تاحالا😅😅😅

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
هیچی از سر کنجکاوی اگه ناراحت شدید شرمنده

نه چرا ناراحت ، ممنون از درک بالای شما 🙏

سوال که ناراحتی ندارع🙏

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

متاسفم برات ،این یه سایت عمومیه

سایت عمومی هست برای زن‌ها حتی صورتی هم هست خجالت بکش حالا چون ورود مردا بازه بزای پرنسسعلی هاست که مردن ولی در واقع دخترن میدونی که چی میگم بی کار و علاف نر هستی 

برای خودت متاسف باش که هر سایت عمومیه ادم ورود نمیکنه واقعا خجالت اور نیست برات صفحه ی نی نی سایت و ...

همشون هم‌میگن ما برای تبادل افکار و میایم و قصدمون برای شناختن زن‌ها و قصد مون خیره دلقکا حالا مچ شونو میتونی تو تاپیک جن سی بگیری خصوصا اونایی که خیلی سعی دارن مودب حرف بزنن

برای خودت متاسف باش که هر سایت عمومیه ادم ورود نمیکنه واقعا خجالت اور نیست برات صفحه ی نی نی سایت و ...

حق با شماست

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چرا ؟؟!مگه حرف بدی میزنه؟تا وقتی تو نی نی سایت کسی توهین نکنهجنسیتش مهم نیست

نه فقط میاد تو تاپیک های ج نسی و سوالات زنانه سرک بکشه 

چند بار دیدمش خیلی هم مرد خاله زنکیه آدم باورش نمیشه چهل سالشه مردای امثال این موقع صبح دارن پول در میارن 

ولی زن هم کم تاثیر ندارع تو خراب کردن مرد و جامعه ، اگر نیاد و تن فروشی نکنه ،اون مرد خائن کجا می‌تو ...

شما مردا هیچ تقصیری ندارین یعنی؟؟؟؟اقا نسبتا محترم توخراب شدن جامعه مرد وزن به یک اندازه مقصرن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

باهات موافقم اسی جان

هر کاریَم که درحضور همسر به دلیل حیا از انجامش خودداری بشه ولی در نبود همسر انجام بشه خیانته

ربطی هم به جنسیت نداره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY