2777
2789
دقیقا بی عرضه هستن اگه مرد هم باشن یه مرد بی عرضه این وقت صبح تو نی نی سایته وگرنه باید بره پول در ب ...

من سر وقتش پول در میارم سر وقتشم اینجام ، لطفا توهین نکنید گزارش میزنم

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه آدم مزخرفی هستی تو از رو هم نمیری از نظر ما خانوما فقط مرد هول میتونه تو سایت باشع

توهین ممنوع ، اگه با شعور و با فرهنگ هستید

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

سر وقت پول در میاری ؟سر وقت همون شنبه اوله وقته 😏بهتره حواست به ناموس خودت باشه 😏امثال شما نر هارو خوب میشناسیم چند بار هم تو تاپیک های جن سی بودی کامنت میزاری پاک میکنی 

تا اینجا هستن مردای خاله زنک ما نود درصد مون تحقیر و مسخره می‌کنیم فیت یش تحقیر شدن داری بمون

باشه ممنون ،

اره گزارش بزن تازه بشین گریه هم بکن 

بگو مامی دختلا بهم غفتن بی علشه 🥺🎀🎀قهلم نی نی یار بیلا اینا رو بزن به من غفتن بی علشه

سر وقت پول در میاری ؟سر وقت همون شنبه اوله وقته 😏بهتره حواست به ناموس خودت باشه 😏امثال شما نر هارو ...

اگه میتونی ثابت کن من امروز میرم

چه آدم مزخرفی هستی تو از رو هم نمیری از نظر ما خانوما فقط مرد هول میتونه تو سایت باشع

چه اشکالی داره  نظرات آقایون رو هم بدونیم در رابطه با مشکلات و مسائل خودمون

فقط وقتی هر کسی توهین کرد  فارغ از جنسیت 

به شدت طرف باید محکوم بشه 

اره گزارش بزن تازه بشین گریه هم بکن بگو مامی دختلا بهم غفتن بی علشه 🥺🎀🎀قهلم نی نی یار بیلا اینا ر ...

جوابی براتون ندارم

الان این تاپیک جنسی نیست !مهم الانهقبلش رو من اطلاعی ندارم

چه ربطی مردی که میاد تو بحث زنونه شرکت میکنه خاله زنکه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چه اشکالی داره نظرات آقایون رو هم بدونیم در رابطه با مشکلات و مسائل خودمونفقط وقتی هر کسی توهین کرد ...

نظر آقایون یا نظر چهار تا هول اشغال که تو واقعیت هیچ دختری به اینا پا نمیده اینجا میان زیر زیر کی تاپیک ج نسی بخونن خودشونو خالی کنن ؟نظر مردم آدم حسابی میخوای برو دورت دکتر مهندس مشاور یا حداقل این سایت های اقتصادی و مشاوره خانواده نه اینجا