2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم بوی گند ندم😑😑

1824 بازدید | 113 پست

عذر میخوام‌اگه چندشتون‌شد ولی واقعا نمیدونم دیگه چیکار‌کنم‌ هر روز میرم‌ حموم و زیربغلمو بشدت میشورم ولی حتی وقتی تو حموم دوساعته دارم‌میسابمش باز بو عرق خودمو میفهمم چیکار کنم زیربغلم همش بو میده خجالت میکشم😭

مام هم‌بعد حموم‌ استفاده میکنم ولی فوقش یکی دو ساعت اثر داشته باشه 

چیکار کنم‌تابستونم‌نزدیکه الان که هوا گرم نیس اونقدرا من‌اینطوری یه کوچولو عرق میکنم‌یه بوی وحشتناکی میده که انگار چند هفتس خودمو نشستم

تاپیکمو بخون راهشو گفتم

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید ||

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامتو عوض کن شاید موثر باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

لباسای نخی بپوش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

شامپو بزن زیر بغلت و بشورش ، همون تایم آخر حموم 

۲ساله عقدم ،لطفا اگر امضای منو میبینی واسه رفتن سر زندگی و شروع متاهلیم یه آیت الکرسی بخون ، خبر بده منم واست بخونم ، به امید روزی که مشکلات مالی حل بشه و همه جوونا بتونن ازدواج کنن راحت ، آمین 🧡🙏

بیشتر ببینید

مام صابونی رکسونا. روزی دو بار هم موهاتو بالا ببند بدنتو فقط بشور. بعدش این مامو بزن. آب هم زیاد بخور. پیاز  سیر و ادویه نخور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید