2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم بوی گند ندم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 113 پست

در کنار تجربه ی بقیه آب بیشتر مصرف کن، غذا با ادویه های زیاد و فلفل و سیر و اینا نخور کمتر بوی ناخوشایند میده تعریق بدنت

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] نه اصلا تازگیا اینطوری شدم   [/QUOTE]

عزیزم برات پست گذاشتم اماجوابموندادی  دوست عزیزمنم دقیقاااااامثل شمابودم وانواع اقسام راهارو رفتم تا  به بهترینش رسیدم 

کرم زینگ اسید 25درصد برو ازدارو خانه بخر خیلیم ارزونه درحد 40هزارتومنه بعد که ازحمام اومدی بیرون  بزن ازاین کرم زیر بغلت  وبهت قول میدم اگه ده روز هم حمام نکنی  زیربغلت اصلاااااااا  بو عرق نمیگیره من نزدیک 7ماهه دارم استفاده میکنم هم بی خطره هم عااااااااالیه  استفاده کن بعدمیای ازم تشکرمیکنی😍🌹منم به شدت عرق زیربغلم بدبو بود...... کلافه بودم تااینکه زنداییم این کرمو معرفی کرد