2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم بوی گند ندم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 113 پست

سلام میدونم درمان داره اما اسم داروها و راهکارو نمیتونم بگم چون طبق شرایط هرکسی مقدار دارو فرق میکنه بهتره با درمانگر مجرب طب اسلامی مشورت کنین 

تاپیکمو بخون ان شاءالله برات مفید باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه چیز مام و ضد عرق و اینا استفاده میکنی برو دکتر هورمونی هست ولی توصیه سنتی مثلا بجای گوشت بره که گرم هست و بدن بو میده گوشت بز یا کهره بخور بقیه مواد غذایی همینجور آب خیلی بنوش 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

ببین یه چیزی بهت معرفی میکنم بخر دعام کن

گرونه ولی ارزشش رو‌ داره

اسم کرمش کرم ضد تعریق( دئودرانت) کلیون

برای یک‌سالت کافیه

یذره اندازه عدس زیر دوتا زیر بغلات بعد حمام بزن

ادعاش اینه تا ۱ هفته هم بو نمیدی گیاهی و خارجیه

من خودم توی سفر تا دو روز رو تست کردم الان چندین ساله خودمو اطرافیانم فقط از این پماد و این برند استفاده میکنیم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
میتونید عکسشو بفرستید؟داروخونه داره؟

آره فک کنم داشته باشه. بزنی گوگل میاره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

مصرف گوشت، زرد چوبه، سیر و پیاز رو بیار پایین 

سبزیجات و غذاهای بخارپز بخور 

میوه و سالاد زیاد بخور 

تو حمام یکم نرم کننده بزن زیر بغلت بعد چند دقیقه بشورش

سوسیس و کالباس و فست فود رو حذف کن

اگه بوش ناجوره بنظرم یه دکتر برو ببین مشکل چیه