2777
2789
عنوان

بچه های این زمونه چشوووونه دیوانه شدن ایا کیا بچه نوجوون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 102 پست
فست فود نخور دردت زیاده شیاف بزن آب بازی هم نکن

وایی ساناز مثل مامانم حرف میزنییی

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم هقق ولی سعی میکنم گلی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
قشنگ قبول دارم اصلاااااا تربیت پذیر نیستن بچه ای که تربیت پذیر نیست چطوری میشه تربیت کردهمین پسری که ...

چون از اول رها شدن 

خودمون سختی کشیدیم اما دلیل نمیشه بچه رو رها کرد 

من یک ۱۸ دارم یک ۱۲ ساله 

گوشی دستشون بوده اما نظارتم بوده 

اتفاقا شهر غریب هستیم بچه بزرگ‌کردن دست تنها برام سخت بوده 

اما دارم میبینم بعضی همسن های  دخترم چقدر بی تربیت هستند بارها بهش گفتم جای پدر و مادرشون باشن ادبشون میکنم 

در کل میخوام بگم‌مشکل از بچه نیست از پدررو مادره که حد و مرز از اول نذاشتن هر چی بچه خواسته براش اماده کردن از اشتباهات کوچک و بزرگش گذشتن نکنه بچه مون روانش اسیب ببینه 

بعدا اون بچه ..... تو روان دیگران 

فعلا امضا ندارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه رو پدر و مادر تربیت میکنه باید از همون روز اول برای تربیتش تلاش کنی نکه خودت بزنی ب بیخیالی فکر نمیکنن بچه چهار روز دیگه بزرگ میشه وارد جامعه چ کارهایی ک انجام نده 

وایی ساناز مثل مامانم حرف میزنییینمیتونم جلوی خودمو بگیرم هقق ولی سعی میکنم گلی

تجربه اس دیگه خودم وحشتناک ترین درد پریودم رو تجربه میکردم حتی بیرون چشام سیاهی رفت یهو افتادم انقدر بد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

بیشتر ببینید
تجربه اس دیگه خودم وحشتناک ترین درد پریودم رو تجربه میکردم حتی بیرون چشام سیاهی رفت یهو افتادم انقدر ...

الهیی ببم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید
عزیزم کلا بستگی به پدر و مادر داره ... الان پسر من کلاس سومه امسال ۴ نفر تکرار پایه میخورن تو کلاسشو ...

خدا حفظش کنه

امیدوارم موفق باشی.اما وقتی به ۱۲_۱۳ سال برسه ، دیگه از این خبرا نیست

دیگه چرا گفتن ها، مخالفت ها، و احتمالا موزی بازی ها و کلک زدن ها شروع میشه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ای کسانی که میخواهید بچه‌دار شوید به بهانه روشن‌فکری بچه را لوس به بار نیاورید و سفت و سخت🧹🔪 اورا تربیت کرده و قبل از ۱۷ سالگی برای او موبایل و کامپیوتر تهیه نفرمایید

خدا حفظش کنهامیدوارم موفق باشی.اما وقتی به ۱۲_۱۳ سال برسه ، دیگه از این خبرا نیستدیگه چرا گفتن ها، م ...

اره میدونم ولی برا اونجاشم بالاخره سیاسیت خاص خودشو میطلبه ما باغ داریم شغل و درامدمون از همین باغ های سیب و گردو و بادوم هست از الان ک مدرسه تعطیل شده به شوهزم گفتم بچه دیگه بزرگ شده با خودش ببرش سرکار .‌‌ هر روز با خودش میبرش ... بچه ای ک تن لش بار بیار هیچ وقت هیچ چیزو درک نمیکنه پولی ک براش هزینه شده رو نمیفهمه ب چه جون کندنی به دست اومده باید کنار درس و مشقش کار هم کنه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

اینجا میگی گوشی و موبایل واسه بچه خوب نیست 

اساتید متخصص با به روز ترین علم روانشناسی و مشاوره میان میگن نهههههه ! بچه رو باید از ۱۸ ماهگی گوشی و لپتاپ بخری مگر نه حق بچه آوردن نداری ! 

🇮🇷 نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران!یادتان هست دو دهه میگفتیم امنیت ایران را با حضور در سوریه و لبنان تامین می‌کنیم تا ناامنی به کف تهران و همدان و تبریز نرسد. سوریه از دست رفت، حزب الله تضعیف شد و رژیم گستاخ شد و مرزش را به ما نزدیک کرد.حالا محله سعادت آباد تهران را هم زد!بفرمایید دفاع از ایران، نه غزه و لبنان!  هم سعادت آباد (بالاش شهر ) هم پایین شهر را زد هم دانشمند هم دکتر هم استاد دانشگاه هم نظامی هم کودک هم با حجاب هم بی حجاب هم ورزشکار ... هم موافق هم مخالف را کشت. برای دشمن فقط یه مسئله مهمه ، اینکه ایرانی باشی. 

بیشتر ببینید
اره میدونم ولی برا اونجاشم بالاخره سیاسیت خاص خودشو میطلبه ما باغ داریم شغل و درامدمون از همین باغ ه ...

احسنت عزیزم

کارت درسته

خیلی خوبه که همسرت هم همراهی میکنه

یکدست بودن تربیت والدین خیلی مهمه

من به شوهرم میگفتم برای بچه گوشی نگیر، از کلاس سوم تبلت خرید 

پارسال که ۱۳ سالش بود، پدرم به رحمت خدا رفت و گوشیش رو دادن به دخترم

این توی این یکسال به شدت وابسته گوشی شده

شما که اینقدر خوب داری راهکار برای پسرت اجرا میکنی، میشه بگی چطور گوشی رو از دخترم جدا کنم؟

هر بار براش قانون مثلا یک ساعت گوشی در روز گذاشتم، باز پدرش بهش مهلت اضافه داد!!!! 

مهمونی بریم تقاضا میکنه جلوی دوستام گوشیمو بدهیواشکی رمز مودم رو پیدا کرده

یواشکی توس مهمونی اتصال داده های گوشی منو میزنه، به نت وصل میشه

اینستاگرام روی گوشی فعال بود پاکش کردم، یواشکی دوباره نصب کرده

تا محرومش میکنم ابراز ناراحتی میکنه میگه دوستام همه ۲۴ ساعت گوشی با اینترنت دارن اونوقت شما از من میگیری....

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چون از اول رها شدن خودمون سختی کشیدیم اما دلیل نمیشه بچه رو رها کرد من یک ۱۸ دارم یک ۱۲ ساله گوشی دس ...

منم دو تا بچه دارم ۱۴ و ۱۰ و نظرم اینه پدر مادر خیلی توی تربیت بچه تاثیر دارن،البته ذات خود بجه هم مهمه محیط،و مدرسه و دوستا هم مهمن.ولی همین محیط،و مدرسه و دوستای بچههامونم ما پدر مادرا میتونیم کنترل کنیم