2777
2789

بچه ها چخبره؟ 

یا شهر ما اینجوری شده

همههه از مدرسه فراری 

صفر پشت صفر 

صبح تا شب توی گوشی و ول میچرخن 

امروز ی پسر ۱۲ ساله فامیل که پدر و مادرش جایگاه اجتماعی عالی دارن و تحصیل کرده هستن 

حالمو بهم زد پسره 

۱۲ سال دیگه پر پر ۱۳ سالشه

گردنش کبود و یقشو گذاشت باز🫤من بهش تیکه پرونده گفتم رلت فوقش ده سالش باشه 

خوردت؟ یا با مامانش اشتباه گرفته تو رو 

حالا این ب کنار 

دختر همسایه که پارسال شاگرد اول بود مادرش امروز خودشو نفرین میکرد گفت دختره کتابارو کنار گذاشته از وقتی گوشی گرفته دستش همه امتحانا صفر شده

الان همونا میان کلی حرف بهت میزنن میگن بتوچه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله دیگه حالا یکی میگفت بچه گوشی خواست بخرید براش  چی میشه مگه. عقده ای نمیشه فوقش 😆😆🤣🤣😏😏😏. اصلا متوجه تاثیر منفی گوشی رو بلوغ  زود رس بچه نیستن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نسل جدید خیلی متفاوتن

باید این تفاوت ها رو اول بپذیریم بعد باهاشون راه بیایم

مثل زمان ما نیستن بشینن مشق بنویسن از روی درس یا ریز به ریز کتابا رو بخونن و ۲۰ بگیرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
کلاس دارهمگه پدر و مادرشون غیر از این هستنپدر و مادر بچه را تربیت میکنن

والا نسل جدید هیچشون به پدر و مادراشون نرفته 

داریم میبینیم دیگه 

واقعا همه چی نمیشه انداخت گردن تربیت پدر و مادر 

نسل جدید یه موجودات عحیبی ان به نظرم نه تربیت پذیرن و نه چیزی براشون  مهمه 

من از نزدیک شاهد داغون شدن بعضی پدر و مادرا هستم ولی هر راهی رو میرن بی تاثیره بچه ها دارن کار خودشونو میکنن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
والا نسل جدید هیچشون به پدر و مادراشون نرفته داریم میبینیم دیگه واقعا همه چی نمیشه انداخت گردن تربیت ...

حق با شماست از این زاویه بهش نگاه نکردم درسته خیلی سخته

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا نسل جدید هیچشون به پدر و مادراشون نرفته داریم میبینیم دیگه واقعا همه چی نمیشه انداخت گردن تربیت ...

قشنگ قبول دارم 

اصلاااااا تربیت پذیر نیستن 

بچه ای که تربیت پذیر نیست چطوری میشه تربیت کرد

همین پسری که میگم ادم دوست داره ساعتا با پدر مادرش بشینه صحبت کنه 

من خیلی قدیمی نیستم ولی واقعا ترسناکه همجا همینه بچه ای که راهنمایی میخونه گل میکشه دوست پسرش ظهرا میاد مدرسه دنبالش وسط مدراس با رلش رفته شمال 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید