2777
2789
عنوان

بچه های این زمونه چشوووونه دیوانه شدن ایا کیا بچه نوجوون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 102 پست

دوستان همه میگن گوشی گوشی

ولی ربطی نداره

نسل منم گوشی داشت

بچه های اواخر دهه هفتاد همگیییییی گوشی داشتن

با اینستاگرام و تلگرام و لاین و... بزرگ شدیم

اتفاقا اون تایم خیلی ازادی بود

چراکه مادر پدرا اصلا وارد نبودن مثل الان به اینستاگرام و.....

فرمون قشنگ دست بچه ها بود

والا اینطوری نشدیم ما !!

خانواده میگی خوبه

ولی مشخصه رو تربیت بچه وقت نذاشته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

احسنت عزیزمکارت درستهخیلی خوبه که همسرت هم همراهی میکنهیکدست بودن تربیت والدین خیلی مهمهمن به شوهرم ...

دختر کوچیکه ی منم خیلی به گوشی وابسته شده بود به باباش گفتم اونم گوشیشو گرفت برد تو گاوصندوق محل کارش گزاشت،منم روزی یه ساعت گوشیمو بهش میدم و تمام.هروقتم بگه دوستام گوشی دارن میگم دوستات شاید بخان هرکار اشتباهی بکنن تو هم باید بکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از اول رها شدن خودمون سختی کشیدیم اما دلیل نمیشه بچه رو رها کرد من یک ۱۸ دارم یک ۱۲ ساله گوشی دس ...

حرف تون کاملا منطقیه . ولی استثنا هم زیاده . پسر من مدرسه تیزهوشان درس میخوند درس هاش عالی بود من حتی انتظار رتبه دو رقمی ازش داشتم . همه چی اش موجه بود خانواده مون همه تحصیل کرده ،باباش هم هیچ مشکل اخلاقی نداره . این پسر من تابستان کلاس یازدهم کلا کتاب ها را گذاشت کنار به هم ریخت مدل موش را عوض کرد گردن بند انداخت سیگار کشید و گفت از استرس نمی تونم درس بخونم بردیم روان شناس روان پزشک دارو داد پارسال به زور دیپلم گرفت الان هم دانشگاه آازد میخونه ولی نمیتونه واحدهاش را پاس کنه بچه به اون زرنگی . فقط هم دنبال دوست دختره هیچی هم نمی تونیم بگیم چون به هم ریخته . میگم من روانی هستم کاری به کارم نداشته باشید . از اینکه خدای ناکرده یه کاری سر خودش بیاره میترسیم دست به عصا میریم هفته ای یک میلیون پول مشاور میدیم ولی هیچ به هیچ

حرف تون کاملا منطقیه . ولی استثنا هم زیاده . پسر من مدرسه تیزهوشان درس میخوند درس هاش عالی بود من حت ...

همسایمون دخترش تیزهوشان درس میخوند میگفت خیلی از دوستای دخترم به راهای بد رفتن،البته دختر ایشون پزشکی قبول شد

منم دو تا بچه دارم ۱۴ و ۱۰ و نظرم اینه پدر مادر خیلی توی تربیت بچه تاثیر دارن،البته ذات خود بجه هم م ...

دقیقا درسته 

من دختر بزرگم خیلی لجباز و بچه سختی بود

پا ب پاش،رفتم با دوستاش میرفت کافه میرفتم بیرون کافه میشستم تا بیاد یا جایی میخواست بره همراهیش میکردم اگر ته میگفتم دلیلش میگفتم تا قانع بشه باهاش دوست بودم اگر حرفی میومد بهم میزد نصیحت نمیکردم گوش میدادم بعدا لازم بود تذکر میدادم بارها بغلش میکروم و میکنم میگم دوستتون دارم عاشقتونم 

دقیقا کارهایی که بچگی از طرف پدر و مادرم نهی میشدم برام عقده شده بود سعی کردم برای بچه هام نکنم 

نمیگم‌مادر کاملی بودم و هستم اما دارم میبینم بچه رو رها کردن ب امید ابنکه بچه عقده ای نشه خب بابا این بقیه رو عقده ای میکنه 

فعلا امضا ندارم
حرف تون کاملا منطقیه . ولی استثنا هم زیاده . پسر من مدرسه تیزهوشان درس میخوند درس هاش عالی بود من حت ...

میدونم چی میگی 

دختر من دهم بهم ریخت بچه ای که معدلش ۱۹ و ۹۳ بود امد رو ۱۶

کلی معلم و خرج کردم مشاور گرفتم چون تو مدرسه ب مشکل خورده بود با معلمش 

ب خاطر اون فشار میگرن گرفت و هنوز باهاشه 

پارسال دوازدهم بود خیلی تلاش کردم براش از خرجم زدم مشاور و معلم خداروشکر باز دولتی اورد شهر خودمون اما حقش بود رتبه دو تا سه رقمی بیاره 

اللن دانشجو هست با دوستاش بره بیرون بیاد میدونم پسرها باهاشون میرن اکیپ دختر پسری هستند  اما ب جای اینکه منع  کنم که یواشکی انجام بده میاد تعریف میکنه دیگه همه رو میشناسم البته شخصیتش طوری که رو نمیده میگه اینا بدرد دوستی نمیخورن 

میدونم سن حساسی هست پدرش ادم مذهبی هست بهش،گفتم بالاخره بخواد وارد جامعه بشه از الان باید یاد بگیره همه گرگن و دنبال نفع خودشون و بابد یاد بگیره از خودش مراقب کنه 

روانکاو هم که خواهر داره هنوز قبل امتحان میگرنش عود میکنه معده داش ب فنا رفته و همه از لطف کنکور هست 

سعی کن پسرت دستش جایی بند کنی سر کار بفرستش در کنار دستش 

دررکل درک میکنم بچه بزرگ‌کردن سختتر شده 

فعلا امضا ندارم
همسایمون دخترش تیزهوشان درس میخوند میگفت خیلی از دوستای دخترم به راهای بد رفتن،البته دختر ایشون پزشک ...

بله تیزهوشان شمشیر دولبه هست یا بهترین رشته ها را میارند یا افسرده میشند و خودشون را به اون راه میزنند . اخه پسر من تا کلاس یازدهم جزو نفرات اول شهر بود تو قلم چی . سال اخر از استرس این طوری شد .نمیدونم چرا برخی کارها را میکنه خوب درس نخونه مهم نیست ولی اینکه مدل موش نامتعارف کرد سیگار و غیره موندم تو کل فامیل مون یه سیگاری نداریم . به خدا تمام تحصیلات عالیه . دوست ناباب هم نداشت که بگم ا زاون یاد گرفت . داغونم داغون 

میدونم چی میگی دختر من دهم بهم ریخت بچه ای که معدلش ۱۹ و ۹۳ بود امد رو ۱۶کلی معلم و خرج کردم مشاور گ ...

بله کنکور و استرس اش روان بچه ها را بهم میریزه .تمرکز نداره کاری انجام بده اسمش را چند بار صدا میزنیم . خیلی شرایط بدی هست . دارو هم میخوره قرص بچه های بیش فعال را میخوره ولی اثر نداره بهترین  دکتر شهرمون میبریم 

احسنت عزیزمکارت درستهخیلی خوبه که همسرت هم همراهی میکنهیکدست بودن تربیت والدین خیلی مهمهمن به شوهرم ...

عزیزم اصلی ترین گام توی تربیت فرزند یک حرف بودن پدر و مادره کلا پدر و مادر باید توی یه تیم باشن ... نکته بعدی که خیلی خیلی مهمه قاطعیت هست مثلا اگر گفتی گوشی رو بده وگرنه تا یک هفته بهت نمیدم باید تا یک هفته ندی ... یا مثلا ی کاری کرد گفتی تنبیهت اینه ک نبرمت پارک بر فرض مثال ... دیگه خون هم گریه کرد بچه نباید ببری ... الان من کافیه یکبار بگم گوشی رو بیار بده سریع خودش میاره چون میدونه گوش نده بدتر براش بد میشه و جریمه و تنبیهش براش اتفاق میوفته واقعا ... الان شوهرم گفته روزی ۲۰۰ بهت میدم .. دو تا سکه برا تولدش گرفتم براش حالا انداختمش تو فاز سکه خریدن میخاد پولاشو جمع کنه سکه بگیره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
بله کنکور و استرس اش روان بچه ها را بهم میریزه .تمرکز نداره کاری انجام بده اسمش را چند بار صدا میزنی ...

اون ها فایده نداره 

دختر من رواندرمانگر داشت مخصوص عدم تمرکز تمرین هاش انجام داد برای کنکور پارسال 

کتاب باشگاه مغز براش بگیر 

بهش یک مدت نوراگل بده گیاهی هست غروب بده خییلی حالش بهتر میکنه از داروخانه بگیر 

این بچه ها ب خاطر استرس مداوم کورتیزول بالایی دارند بدنشون در حالت بقا مونده کورتیزول بالا سرچ کن درمان ها ش هست که اگر رعایت کنند خیییلی بهتر میشن یک سری ویتامین ها هست که باید بهش بدی مثل د منیزیوم امگا ۳ ب ۶ اینها برای کورتیزول بالا عالیهه 

حتما ورزش بره اما ن سنگین 

هر چقدر روانکاو بره دارو شیمیایی بخوره تا این نیاد پایین تاثیر نداره 

کورتیزول بالا مقالاتش بخون حتما و کمکش کن 

دختر من بهتر شده اما تو امتحانات دوباره میره تو حالت بقا🥲

روانکاوش میگه بهش زمان بدید 

فعلا امضا ندارم