2777
2789
عنوان

چرچیلم🧜‍♂️ برای اولین بار میخوام از زندگیم بگم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 6485 بازدید | 227 پست
جلو دهن مردم رو نمیشه گرفت

خب نمیشه که هر چی دلشون میخواد بیان بگن و برن مگ این سایت بی در پیکره باید رسیدگی بشه وگرنه تخته کنن اینجا رو

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

سلام عزیزم تو هیچ وطیفه ای نداری ک بخوای ب سوالای ادمای مریض دوربرت و حرفاشون جواب پس بدی ما همه می ...

من می‌خواستم برای کاربران روشن بشه که اگر جایی دیدند و تهمتی زد به من بدونن که داره زر می‌زنه

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز توی هر تاپیکی منو دیده ریپلای کرده و تهمت زده گفته تو با شوهرمی باز گفت دوباره گفته تو رل ز ...

با شوهرمی😳😳🤣🤣   توم  بگو لابد خودت با شوهرم بودی  الان دست پیش گرفتی  😂

و تَن فدای وطن ❤الله💚ایران کشوری به زیبایی یوسف با غمو اندوه پدرش  و به خیانتکاری برادرانش....

واقعا اینجا آدم‌باید خواننده خاموش باشه

یا اگرم نظری داد از روی منطق باشه مگر اینکه کسی بخواد نظرش رو تحمیل کنه  بردیگران

وقضاوتی در کار نباشه هرکسی اختیار داره زندگیه خودشه...

پس این آزادی آزادی که میگن چه معنی میده.....یعنی هرکسی سرش تو لاکه خودش باشه دیگه...

فدات بشم عزیز دلم نه من یه خانم ۳۰ ساله هستم که در آستانه ۳۰ سالگی طلاق گرفتم و دو تا هم بچه دارم

نشی حیفی مهربونم ☺️💚🌱

انشالله خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده قشنگم ♥️ 

و بچه های عزیزم حفظ کنه برات 🎀

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خدا بی نوبت این متوهم های بچه سال رو شفا بده

تقریبا همه دهه نودیا گستاخ پرو هستن 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                                             امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه                       #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                   لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید
من می‌خواستم برای کاربران روشن بشه که اگر جایی دیدند و تهمتی زد به من بدونن که داره زر می‌زنه

دیگ تو قدییمی کسی ب اون محل نمیده و حرفاش باور نمیکنه اونم اگ مذرک چیزی داره تاپیک بازه بیاد بذاره ما هم ببینیم

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

آره دیدم تاپیک علی رو گفتن احتمالاً اذیت کردن تورو

من و همیشه اذیت میکنن برا همینم هی میریم میایم میگیم بلکه خوب بشه ولی نمیشه 

دیروز دیگه اینقدر بد بود بهش گفتم طاقت نیاوردم هیچوقت بهش نمیگم اینجور چیزا روکه درگیر نشه ولی دیروز خیلی بهم سخت گذشت

𝑴𝒂𝒌𝒆 𝒔𝒐 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒎𝒆𝒏𝒕𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒂𝒍𝒍𝒚 𝒐𝒏𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆𝒎 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒅𝒂𝒏𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒎𝒆𝒏𝒕https://abzarek.ir/service-p/msg/2216518

برا اونا عادیه ولی😂😂😂خدایا توبه اینهمه سیمکارت مفتکی...نوچ الله اکبر😂😂

فکر کن منت بکشی به سختی بندازی خودتو فقط سیم کارت بگیری ازش تا بیای برای یکی کاربری بزنی و چیزایی که دوست داری درمورد طرف بشنوی و منبعت فقط  یه نزول خور کلاهب ردار بوده بنویسی تو امضاش🤣

خدایا بزرگیتو شکر مرسی که هستی 😍☺️.         خدایاهزاران بار شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بیشتر ببینید

کسی باور نمیکنه  

تاپیکتم ببند دشمن شاد نکن خودتو

خدایا بزرگیتو شکر مرسی که هستی 😍☺️.         خدایاهزاران بار شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بیشتر ببینید