2777
2789
عنوان

چرچیلم🧜‍♂️ برای اولین بار میخوام از زندگیم بگم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 6526 بازدید | 227 پست
خانومی و یه بار طلاق گرفتی ولی عین بچه ها رفتار می‌کنی مخصوصا اون تاپیک های کودکانه ای که میزنی انگا ...

به شما ضرر رسونده آیا

آپدیت شدم.تو ورژن جدید خیلیا تو زندگیم نیستن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شما میشناسم بسیار با شخصیتید و اگر حرفی پشت سر شما زده شده باشه دروغه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید

کاربری شمارو چندبار به چشمم خورده بسیار خانم مودب و مهربانی هستید عموما هم برای ادمایی مثل شما تهمت اتفاق میوفته که خب دلیلش مشخصه

حسادت یا عقده های شخصی زندگی افراد 

دغدغه های مهمی تو زندگیشون ندارن و مجبورن وقتشونو با سایت پر کنن این وسط ازینکارا هم میکنن

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشودگر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻

خانومی و یه بار طلاق گرفتی ولی عین بچه ها رفتار می‌کنی مخصوصا اون تاپیک های کودکانه ای که میزنی انگا ...

شما تاپیک طرف رو ببین بعد قضاوت کن

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

برات مهم نباشه عزیزم انفاقا اونیکه با کاربریای جدید عضو شده بهت تهمت میزنه میدونه که چه لجنیه و همه چی درموردش راسته اما چون مدرک قابل استنادی از تو نداره و میخواد حرف خودش اون وسط فراموش بشه داره مثل اسپند رو اتیش میپره بالا پایین و اب و گل الود میکنه 

تجربشو داریم 

اینجا یه سایت مجازی ک هر حرفی زده میشه قضاوت میشه راه حل داده میشه آدمای خوبی هم هستن، زیاد جدی نگیر به هر حال دنیای مجازیه 

هرکسی تو کتابِ زندگیش، یه فصلی داره که حتی تو خلوت خودش دوس نداره اونو دوباره بخونه💔🫀

واقعا نمیدونم چرا این ملت انقد سرشون تو زندگی بقیست

خب به شما چه طرف اینجا چیکار میکنه

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..❤Visca Barca💙

سلام عزیزدلم 

خوبی

چی بگم والا موندم اینجا با بچه ها  حالت خوبه ، اینا رو فراموش کن

برای منم پیش اومده بار ها نمونش همون آیسان! 

خدا خودش جوابش و میده اینجارو خیلی جدی نگیر ، منم سخت گرفتم روانمو اون مدت نابود کردم چی شد؟! 

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

به شما ضرر رسونده آیا

بله ریپلای ها شروع شد 🙄🙄یه مشت نوچه هم که به همراه دارن سایت باشه واسه شماها خانوادگی قشنگ رسیدگی میکنید دیگه کاربری نمی‌خواد 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
سلام چری خوبیدیروز بهتر بودما امروز رفت بالا ضربانم 🤣💔هعیشما ارتمیس بودید ؟ وااای چقدر خوب بود اون ...

الان بهتری عزیزم؟؟؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️