2777
2789
عنوان

هیچی تو زندگی بدتر از یه شوهره…

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 89 پست

سالگردِ دوستیه پسر خالت چه صیقه ای،به درک که سالگرد گرفته.تونستین با دلِ خوش برید،نتونستین لازم‌نیست خون راه بندازی واسه سالگردِ دوستیه دو تا عتیقه که معلوم‌نیست به هم برسن یا نه

بعد چجوره پسر خالت دختره رو نمیگیره ولی عالمو ادم خبر دارن اینا دوستن جشنم میگیرن؟خب یه مرتبه عقدش کنه این‌جفنگ بازیا چیه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من😓چطور دلت اومد آخه زنمگه دشمنته؟!

دشمنم نیست جون تو تنمه

ولی وقتایی ک یچی ازش میخام پس کیزنه عصبی میشم

یبار ی چی خاستم پول نداشت پس زد

گفتم باشه منو پس میزنی؟ ت هم نیاز بدنت و ک گفتی ازم درخاست راب..ه کردی اثن موقع منم پس میزنمت

بعد انقد عصبانی شد ک نکو

تا ی ماه خودار…ایی نیکرد نیازشو برطرف میگرد ب منم محل سگ نمیداد خودم اخرش گریه کردم بخشید منو

این بدترین دعوامون بود میدونم خیلی بد گفتم بهش🙁

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

ب جهنم ک‌ غرورش شکسته بسه دیگه هی میگ ندارم ندارمفقط دلم میخاد لباس نخرع ت جمع غرورشو خورد مبکنم

شما توی جمع خورد نشدی اگه میشدی احتمالا کارتون فقط طلاق بود... شوهری که زنشو دوست داره نشونه های مثل این داره غیرت داره روی نوع لباسش، موقع ناراحتی خودشو بزنه هم سمت زنش نمیره، موقعیت رو ترک میکنه یا سکوت میکنه

شما اگه یک شوهر دست بزن داشتید که توی فامیل  کوچیکتون میکرد اونوقت حساب کار کاملا دستتون میامد. و قدر ایشون رو میدونستید، ببخشید فک  کردید شوهرای بقیه ریدن براشون ؟ توی این وضعیت اقتصادی... که تو دو ماه خیلی چیزا غیر منطقی گرون شده؟

حالا الان نخره بعدا بخره چی میشه مگه 

اصلا بخره برید اون مهمونی واقعا بهتون خوش میگذره که محرم ترین و نزدیکترین آدم زندگی که همسره رو دلخور کنیم؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

کاش شوهرم نینی سایت داشت بعد منو میزاشت رو سرش حلوا حلوا می‌کرد 

من نه خرید عروس داشتم نه چمدون نه هیچی چهارتا تیکه لباس مجردی داشتم ک بسیار کمبود و مناسب تازه عروس نبود نه زبون زدم پول بده اگه تو کارتم ریخته بود ک بود نریخته بود هیچی حتی سال اول یه دست لباسم نخرید 💔نداشتیم ک بخره فکرکن سال اول عروسی تازه عروس نه لباس خونگی هام عین تازه عروس بود نه بیرونی هام حالا فکرکن هرسری هم مهمونی خونه یکی من هیچی نداشتم 🥰 خواهر شوهر هام هرروز خرید خدا حقش گردنم حلال کنه خواهر شوهر بزرگم مجرد و شاغله اون گاهی به دادم می‌رسید وگرنه من فقط بهر تماشای جهان اومده بودم تا یکو نیم سال هیچی نخریدم بعدش ک خریدمم خیلی کم روز زایمانم شوهرم از من قبلش دستی گرفته بود نه کادو داشتم نه گل خواستم ولی شوهرم گفته بود بخرن برام ک اونم چند شاخه رز بود نه دست گل زایمان از لحاظ تغذیه کمبودی نداشتم ولی بقیه چیزا.. من شده بودم عروسی ک خواهر شوهر ها تا دلت بخواد خرید میکردن حالا ک ورق برگشته میگن جلو فلانی لباس هات خیلی نشون نده چون حسوده من بعد سه سال بلخره هرروز بازارم و خرید میکنم ولی هیچکس نگفت دل این بدبخت چی بجز خواهر شوهر بزرگم 

اصلا خوده مهمونی اونقدر ارزش نداشت که همسرشو اینجوری لای منگنه قرار بده.سالگرد دوستی پسرخاله و زن پس ...

بله صد البته 

صحبت شما متین 

ولی خوب فرهنگا متفاوته و خوب بعضی خانواده ها به بهانه های مختلف دور هم جمع میشن و مهمونی میدن .نمیشه بگیم نباشه .

ولی ایشونم باید همسرش رو درک میکرد .مخصوصا که میدونستن دستشون خالیه.

برو پیشش اروم صداش کن بغلش کن ازش عذرخواهی کن بهش بگو ببخشید تند رفتم لباس نخریدی برامم فدای سرت فقط ...

میدونم الان برم نازشو بکشم صداش کنم

میزنه زیر گریه چون با بغض خابید

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

دشمنم نیست جون تو تنمهولی وقتایی ک یچی ازش میخام پس کیزنه عصبی میشمیبار ی چی خاستم پول نداشت پس زدگف ...

کلن هیچی از مهارت رابطه و حرف زدن بلد نیستی 

متاسفم 

باید خیلی‌ آموزش ببینی

همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
دارم کم کم‌ حس میکنم‌ تاپیک فیک و برای حرص دادن ما، وگرنه چطوری میشه یه آدم اینقدر بی درک باشه؟

صد و نقیضه حرفاش 

یه جا میگه حقشه یک جا میگه چطور از دلش در بیارم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید