2777
2789
عنوان

چرچیلم🧜‍♂️ برای اولین بار میخوام از زندگیم بگم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 6527 بازدید | 227 پست
از دیروز توی هر تاپیکی منو دیده ریپلای کرده و تهمت زده گفته تو با شوهرمی باز گفت دوباره گفته تو رل ز ...

من تو زندگی یاد گرفتم کاری که خودم می دونم درسته بکونم و حرف مردم برام اهمیت نداشته باشه چون بهتر از خودم کسی نیست منو بشناسه ....

معرفت وانسانیت چیز خوبیه که خیلی هامون نداریم...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمممم چرا همش فکر میکردم یه دختر جوون ۱۸ تا ۲۲ ساله پست این کاربری هست 😍💚شوق و ذوقت رو دوس دارم ...

فدات بشم عزیز دلم نه من یه خانم ۳۰ ساله هستم که در آستانه ۳۰ سالگی طلاق گرفتم و دو تا هم بچه دارم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

😂😂😂اون موقع کاربربم تعلبق بود

گفتم  لابد مرد هست   😂

بابا بی خیال  اینجا چی هس تا تهمتاش چی باشه  برات مهم نباشه  انگار دست تو دست با اقایون تو سایت  با چشمشون دیدنت😂😂

و تَن فدای وطن ❤الله💚ایران کشوری به زیبایی یوسف با غمو اندوه پدرش  و به خیانتکاری برادرانش....

مریضن گلم اینهمه سیم کارت داشتن عادی نیست

برا اونا عادیه ولی😂😂😂خدایا توبه اینهمه سیمکارت مفتکی...

نوچ الله اکبر😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بیشتر ببینید
دیروز من و اگه میدیدی فقط حیف شاتا رو پاک کردم😂

آره دیدم تاپیک علی رو گفتن احتمالاً اذیت کردن تورو

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

ممنون مبشم بحث نکنید چون من واقعا از دست تهمت های طرف عذاب کشیدم تهمت روابط نا... زدن به من

به نظرم خوب هست که شکایت قانونی از بعضی افراد در این سایت بشه

تا بفهمند همینطوری فحش دادن و در رفتن نداریم .....

و مملکت حساب و کتاب داره

وقتی به التماس افتادن نتیجه شکایت در سایت گذاشته بشه برای عبرت ِ بقیه شون

در کل واقعا موافقم چند تا شکایت تپل از یه سری افراد اینجا بشه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
هم مهربان هم عاقل ترکیب اخلاقی درست چرچیل زده ( لوس نشیا چرچیل 😡 دارم ازت تعریف میکنم تو نخون 😂😡 ...

دقیقاااا🥲🤍

🤣🤣🤣😂😂 عالی هستی توووو

عزیزمم امیدوارم زود خوب بشیی🤍دل بزرگ و مهربونی داره 

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

فدات بشم عزیز دلم نه من یه خانم ۳۰ ساله هستم که در آستانه ۳۰ سالگی طلاق گرفتم و دو تا هم بچه دارم

ک یکیش دومادِ منه😁اینم بگو دیگه ...همه زندگیت و شفاف کن تا تهمت بعدی درست نشده

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید