2777
2789
عنوان

لعنت به نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 38 پست
نکته ناراحت کننده اینه که ،پدرشوهرم وضعش خوبه اما خیرش نمیرسه همین یدونه پسر داره ،اما همه پولشو مید ...

خب اگر مستقیم ازش درخواست کنین یا بهش بگین چی؟

میگفتی مثلا اقاجون بااین شوهرت داره کار میکنه نمیرسونه واقعا ممنون میشیم پدرجان کمی کمک کنین 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
بمیرم برای دخترت از زیر سنگم ک آوردی حتما ببرش دکتر قرص بدون تجویز دکتر بهش نده خدای نکرده حالش بدتر ...

والا دخترمن ۵روز تب و لرز داشت نتونستم دارو هم براش بگیرم اینقدر لاغر شد پوست و استخون شده چند روز نتونست بره مدرسه میوه هم گرون مگه میتونی میوه بخری خیلی ضعیف شده لعنت به گرونی و بی پولی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرشوهرت مسئول بچه تو نیس انتظار بیجایی داری 

تو مسئولی که وقتی نمیتونی یه دکتر ببریش به دنیا اوردی

شاید بگی شرایط تازه بد شده ولی ادمی که قبلا دستش به دهنش میرسیده هنوزم میرسه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

ببین عزیزم پدرشوهرت کمک می‌کرد خب خوب بود ولی نمی‌کنه به هر دلیلی. اشتباه از اون نیست از شما و شوهرته که وقتی وضعیت مالی مشخصی نداشتی دو تا بچه آوردی. اونا که بزرگ بشن نسبت به وضعیت بدشون شما رو مقصر می‌دونند نه پدرشوهرت رو. پدربزرگ پدری من هم وضعش خوب بود ولی چیزی به بابای من نداد نصف بیشترش هم فروخت و چیزی به ما نداد. ارث هم حتی فکر نکنم چیز خاصی به پدر من برسه. من خودم از به دنیا اومدنم پشیمون مقصرش هم پدر و مادر خودم می‌دونم نه پدربزرگم

ببین منم یه دوره سختی کشیدم اما بیکار ننشستم رفتم از تولیدی لباس گرفتم آوردم دوختم پول اومد دستم حتی تو بارداریمم کار کردم بعد زایمانم کار کردم یا باید بچه دار نمی شدی یا حالا که بچه داری باید تمام تلاشتو بکنی تامینش کنی اون که نمی خواست بیاد شما آوردیش پس نیازاشو برطرف کن 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید
عزیزم با دوتا بچه چطور بره سرکار! گیرم که کار بکنه ، چقدر گیرش میاد!

حداقل پول دکتر رفتن بچه شو درمیاره 

بعدم کار در منزل پیدا کنه 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید