2777
2789
عنوان

لعنت به نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 38 پست
ببین منم یه دوره سختی کشیدم اما بیکار ننشستم رفتم از تولیدی لباس گرفتم آوردم دوختم پول اومد دستم حتی ...

تو شهر کوچیک از این کارا نیست عزیزم بعد چرخ خیاطی ندارم ، هیچ هنری هم ندارم خیلی بهش اصرار میکنم برم سرکار یا یه هنری یاد بگیرم نمیزاره احمق خونه رو جنگ دعوا راه میندازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرت مسئول بچه تو نیس انتظار بیجایی داری تو مسئولی که وقتی نمیتونی یه دکتر ببریش به دنیا اوردیشا ...

چی تف میدی خیر سرت روان شناسی با این لحن حرف زدن ۹ سال پیش اوضاع مملکت اینجوری گوه بود ،طبق شرع و قانون هم وظیفه جد پدری که تامین کنه من انتظاری ندارم بره انقد بده به داماد و دخترش تا بترکه دو روز دیگه پیر شد هم از من توقعی نداشته باشه 

چی تف میدی خیر سرت روان شناسی با این لحن حرف زدن ۹ سال پیش اوضاع مملکت اینجوری گوه بود ،طبق شرع و قا ...

اتفاقا بهت حرف درستی زدم ولی چون به نفعت نیست گارد گرفتی 

تو هیچ قانونی ننوشته وظیفه پدر اینه بعد ازدواج پسرش اونو ساپورت کنه (بگو تو فلان جا نوشته برم بخونم) اصلا همچین چیزی نیست. 

تا قبل ۱۸ سالگی پدر و مادر وظیفه دارن پسرشون رو ساپورت کنن 

دختران رو هم تا زمانی که ازدواج کنن 

اگه کسی بخواد بعدا بچشو حمایت کنه یا نکنه اختیارش رو داره و پول خودشه. 

تو شرع هم گفته نشده بعد ازدواج باید پدر به پسرش پول بده برعکس گفته شده هرکسی باید مستقل بشه 

پس تو انتظار بیجا داری. 

هرچقدر هم اوضاع بد شده باشه ادمی که یه خونه خوب یه ماشین خوب 

پس انداز خوب و شغل خوب داشته باشه دیگه در این حدم یهو زیر پاش خالی نمیشه 

من کلی ادم میشناسم بچه دارن حتی بچشون بزرگ تر از بچه توعه وضعشونم اون زمان متوسط بود، هنوزم متوسط هست 

گارد نگیر منطقی فک کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
چی تف میدی خیر سرت روان شناسی با این لحن حرف زدن ۹ سال پیش اوضاع مملکت اینجوری گوه بود ،طبق شرع و قا ...

در ضمن به دامادش نمیده اون به دخترش میده 

که حتی به دامادش هم بده بازم پول خودشه 

چطور وقتی پسرش دو برابر دخترش ارث میبره عروس ها ناراحت نمیشن بگن پس ما باید نگهش داریم 

ولی چون یکم برا دخترش خرج میکنه شما میگی از من انتظاری نداشته باشه؟ 

هرچند ادمی که پول داره پرستار میگه نیاز به کسی نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

راس میگه   وظیفه  پدر شوهرت  نیست   وقتی شوهرت  زندست  این قانونم  برا وقتیه شوعرت در قید حیات نباشه   اون  میشه قیم بچت نه الان ......میفهمم اوضا خوب نیست  اما  هممون  تو این شرایط داریم  زندگی میکنیم  وقتی بچه اوردید باید تامینش کنید نمیزاره شما کار کنی ازش بخواه فکر شغل  دوم باشه 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تو شهر کوچیک از این کارا نیست عزیزم بعد چرخ خیاطی ندارم ، هیچ هنری هم ندارم خیلی بهش اصرار میکنم برم ...

با چرخ نه من منجوق دوزی میکنم بازم بگردی کار پیدا میشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید