کلی قرض قصد و بدهی گرونی با دوتا بچه ، همسرم کار میکنه اما بی برکته سر ده روز حقوقش ته میکشه، دیروز حال دخترم خیلی بد بود نتونستم دکتر ببرمش ، به پدرشوهرم زنگ زدم یه دونه قرص دلدرد آخر شب آورد داد نکرد یه آبمیوه ای چیزی واسه بچه بیاره وضعشمم خوبه لعنت به بی پولی
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سفت سخت جلوگیری میکنم دور اطرافم خانواده ها هواشونو دارن ،من از هیچی شانس ندارم
الان خانواده ها اکثرا گردن نگیرن اگ بچها سنشون کم نیست یه کاره پاره وقتم خودت بری خوبه یا اگر ماشین دارین اسنپ
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن