2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5883 بازدید | 267 پست
اردواجباری نیس وقتی میبینی اضافه میگیرن نفرس

خوب بچس دیگه

میشه همه برن بچتو نفرسی؟

پولشم والا مهم نیس.من حرفم اینه این مدلی دارن تیغ میزنن

شما به اصل حرف دقت نمیکنین

عزیزم دیگه خودمون چند ساله تو کف خیابون داریم زندگی میکنیم.اتوبوس ارزونه دیگهمن از تهران میرم قزوین ...

شما کرایه یه صندلی رو با اجاره ماشین یکی میکنی؟؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همیشه ما باید بچه هامونو از رفتن و شرکت کردن منع کنیمخب قدری با مادرا راه بیان تا همه استفاده کن ...

همین

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم همینو میگممیتونن با مینی بوس ببرنازین سفیدا هس نه ازون قدیمیاکرایه اش هم خیلی کمترهخب معلومه ولو ...

اره عزیزم درسته ولی بخاطر اینکه اونجوری باید تعداد بیشتری ماشین بگیرن فکر کنم برای اونه اتوبوس میگیرن ،ما یبار تا پارک بالای محلمون میخواستن بچه هارو ببرن گفتن نفری ۲۵۰ ،اونجام فقط یه بلال درست کردن خوردن ،ما اعتراض کردیم‌مدیر گفت بخدا اتوبوس برای هر یه ساعت توقف انقدر از ما میگیره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم دیگه خودمون چند ساله تو کف خیابون داریم زندگی میکنیم.اتوبوس ارزونه دیگهمن از تهران میرم قزوین ...

اونی ک شما میری تعاونیه نه دربست

برو سر خیابون ی دربست بگیر بببین هزینش چقدر تفاوت داره با تاکسی

ساندویچ هم ۵۰ نداریم

کسی ک مجبور نکرده بود ک بفرستی خب سنگین بود هزینش برات نمیفرستادی همون ۵۰ تومن ساندویچ درست میکردی با ۱۰۰تومن بچتو میبردی گردش

خوب بچس دیگهمیشه همه برن بچتو نفرسی؟پولشم والا مهم نیس.من حرفم اینه این مدلی دارن تیغ میزننشما به اص ...

بدبختی هیچی به بچه مث اردو رفتن با مدرسه حال نمیده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مریخ نبردن کههزینه اتبوس رفت برگشت ۲۰۰ هزار.بعدشم مدرسه یک ارگان عمومیه از نظر من اصلا نباید پول بگی ...

اگرشهرشمااینجوره نمیدونم امابیشترشهرهاواستانهاازشرکت حمل ونقل اتوبوس میگیرن یاشخصی کرایه میکنن اصلااموزش پرورش اتوبوس نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اجباری نیست . طول سال درست درمون یاد نمیده برای اینکه بچه تقویتی بیاد .

خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه کنن نه با پول جداگانه. دوره ما معلم با جون دل یاد میداد انگار میترسیدن از درست کار نکردن. ولی حالا زبونشون درازه یه متر. البته بعضیا وجدانا خیلی خوب زحمت‌ میکش واقعا. 

اره عزیزم درسته ولی بخاطر اینکه اونجوری باید تعداد بیشتری ماشین بگیرن فکر کنم برای اونه اتوبوس میگیر ...

اره منم میدونم گرون میگیره برا همین میگم خدایا امروزه که پیام بدن خداد تومن واریز کنید

حالا پول غذا هرچی بشه مشکل ندارم بخدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تا اونجا با پای پیاده رفتن ؟هزینه اتوبوسم بگو‌بعدشم هیچ ساندویچی پنجاه تومن نیست خودت تو خونه نون پن ...

همین الان برم تو شهر قیمتا ساندویج نشونت بدم ساکت میشی؟

هر قیمت ساندویجی هس اینجا

از ۱۵ هزار تا ۲۰۰ هزار

حتی انقد بد بوده نصف ساندویج اورد خونه هیچی توش نبود

عزیزم‌حتما من چیزی دیدم که تاپیک زدم میگم

خوب بچس دیگهمیشه همه برن بچتو نفرسی؟پولشم والا مهم نیس.من حرفم اینه این مدلی دارن تیغ میزننشما به اص ...

شمادرست میگید نینی سایتیا کلا لاکچرین این پولا براشون چیزی نیس

والا تو این گرونی خاک برسرشون که برا بچه ها حسرت درست میکنن یه اردوی ارزون ببرن خب شاید یکی بخاطرهزینه نتونه شرکت کنه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اره منم میدونم گرون میگیره برا همین میگم خدایا امروزه که پیام بدن خداد تومن واریز کنیدحالا پول غذا ه ...

اره عزیزم میدونم چی میگی ،امان از دست مامانای نماینده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اره عزیزم درسته ولی بخاطر اینکه اونجوری باید تعداد بیشتری ماشین بگیرن فکر کنم برای اونه اتوبوس میگیر ...

خب میتونست بگه مادرا  فلان ساعت با بچه هاتون بیاین فلان پارک. این طوری بهتر بود