یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینو میگممیتونن با مینی بوس ببرنازین سفیدا هس نه ازون قدیمیاکرایه اش هم خیلی کمترهخب معلومه ولو ...
اره عزیزم درسته ولی بخاطر اینکه اونجوری باید تعداد بیشتری ماشین بگیرن فکر کنم برای اونه اتوبوس میگیرن ،ما یبار تا پارک بالای محلمون میخواستن بچه هارو ببرن گفتن نفری ۲۵۰ ،اونجام فقط یه بلال درست کردن خوردن ،ما اعتراض کردیممدیر گفت بخدا اتوبوس برای هر یه ساعت توقف انقدر از ما میگیره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اجباری نیست . طول سال درست درمون یاد نمیده برای اینکه بچه تقویتی بیاد .
خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه کنن نه با پول جداگانه. دوره ما معلم با جون دل یاد میداد انگار میترسیدن از درست کار نکردن. ولی حالا زبونشون درازه یه متر. البته بعضیا وجدانا خیلی خوب زحمت میکش واقعا.