یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه ک ...
دقیقاالان هزینه کلاسای فوق برنامه خیلی بیشتره من دیروزکلاس خصوصی ۱ساعت ونیم گرفتم۸۰۰ شداونم بامنت که اشناهستیم بخاطرهمسرم بهمون وقت داده اگرمعلم درست میدادنیازبه این هزینه هانبود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خیلی بیشعورن واقعا . خدا ازشون نگذره. واقعا این پولا خوردن داره؟ وظیفشونه با حقوق دولت انجام وطیفه ک ...
معلم دخترمن دبستانه شدیییییییدا سخت میگیره که بگه بچه هاضعیفن برن کلاس تقویتی پول بدن
جالبه که اگه شرکت نکنن نمرشون شدید میاد پایین چون که توکلاس جبرانی نمونه سوال امتحان کارمیکنه واونای که شرکت نکردن توش میمونن چون باراوله میبینن میگن چیه این سوالا ازکجا اومد
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
بدون مخلفات و هیچی با اتوبوس .بدون هبچی خرج دیگه ای یه میلیون
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام
برید تحقیق کنید ببینید داره یا نهو هزیناهشم بپزسیدهزینه هم داشته باشه برا اموزش پرورش یا رایگان یا ن ...
نیازبه تحقیق نیست خودم بچه دارم هم فک وفامیل فرهنگی شمابی خبری برومصاحبه وزیراموزش پرورش ورییس اداره اموزش پرورش کرمان بخون درمورد همین اتوبوس اردواین چیزاست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖