2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5880 بازدید | 267 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردواجباری نیس وقتی میبینی اضافه میگیرن نفرس

چرا همیشه ما باید بچه هامونو از رفتن و شرکت کردن منع کنیم

خب قدری با مادرا راه بیان تا همه استفاده کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا همیشه ما باید بچه هامونو از رفتن و شرکت کردن منع کنیمخب قدری با مادرا راه بیان تا همه استفاده کن ...

راه نمیان دیگه اگه میومدن ۸۰۰ نمیگرفتن که

مابرای اشتباهات دیگران،قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود،وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.! 

تا اونجا با پای پیاده رفتن ؟

هزینه اتوبوسم بگو‌

بعدشم هیچ ساندویچی پنجاه تومن نیست 

خودت تو خونه نون پنیر گردو هم بخای درست کنی بیشتر از پنجاه میشه

بعدشمممممم مدرسه بودجه نداره خرج مایع دسشویی برا توالت بچه ها تون باید از یجا دربیادددد یا نه 

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

ینی فک. امنیت بچت نیستی برای ارزونی حاصری با مینی بوس داغون بفرستی

تو فهمیدی داغونه؟

چه عجیب

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پول اتوبوس؟بیمه دانش اموزی؟

مریخ نبردن که

هزینه اتبوس رفت برگشت ۲۰۰ هزار.

بعدشم مدرسه یک ارگان عمومیه از نظر من اصلا نباید پول بگیرن

حتی مطمعنام پول کرایه برا خودشون رایگانه

چون اتوبوسا خود اموزش پرورش استفاده میکنن

واقعا مدیرا و معلما مدرسه هتله واسشون همیشه خدا که تعطیلن یه حقوق مفتی ام میگیرن بعد جالبه یسره هم م ...

هتل ب قیمت سر و کله زدن با بچه های وحشی و خل دیوونه ی این و اون و از دست دادنه اعصابشون هست 

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

اینطورم که میگین نیست...تو این گرونی .....

عزیزم دیگه خودمون چند ساله تو کف خیابون داریم زندگی میکنیم.

اتوبوس ارزونه دیگه

من از تهران میرم قزوین ۱۰۰ هزار میدم

غذا هم که گفتم ساندویج در حد ۵۰ هزاری

پول اتوبوس خیلی زیاده متاسفانه

منم همینو میگم

میتونن با مینی بوس ببرن

ازین سفیدا هس نه ازون قدیمیا

کرایه اش هم خیلی کمتره

خب معلومه ولووی ۱۰ میلیاردی کرایه اش هم گرونه

خداروشکر پسرم کلاس دهم یکی از این مثلا مشکلات نی نی سایتی ها و غرهاشون نداشتم

آی معلم فلان مدیر اینجوریه مفت میخوره پول مفت میگیرن آی چرا کلاس گذاشتن چرا کلاس نگذاشتن چرا تعطیله چرا تعطیل نیست .....

به جز یه عده کم بقیه اش بهونه های الکی و من در آوردیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏