2777
2789

خودتو بذار جای دخترت

اینجوری دعا نکن😢😢

من اگه جای دخترت بودم وقتی بزرگ شدم میگفتم درسته مامانم بچه از دست داد و خیلی حالش بد بود ولی پس من چی😭من بچه اش نبودم؟.چرا به خاطر من قوی نبود؟

داغت با هیچی سرد نمیشه عزیزم ولی به خاطر دخترت قوی باش.خیلی البته طول میکشه یه کم یادت بره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

اگه از شوهرت راضی نیستی چرا پس زرت زرت داری ازش بچه میاری؟ی کم شبیه حرفاتون باشید خب

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد سه بار سقط از دست دادن لوله راستم جراحی برای لوله چپم با هزار نذر و نیاز این بچه را داشتم

😔😔😔😔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
همان خدایی که صلاح و سرنوشته نوشته برا بار چهارم دست خالی باشم بار آخر دست بچم از دستم کشیده بشه خ ...

خداصبرت بده

مقصرخانوادتن خیلی بی فکرن نمیگن شمامادری خودشون میبردن خاک میکردن میگفتن ازطرف بیمارستان خاکش کردن نمیگن شماتازه زایمان کردی روحیه نداری

الانم خیلی معلومه بهم ریخته یی

ازخداخیربخاه الان همه امیده دخترت به مادرشه اگه ان بچه ت بودیک دخترهم داری وان هم بچته 

ارامش داشته باش

میتونی هم عکسشاپاک کن تاهنت کمترمشغول بشه