منم کنترلمو از دست دادم روسری مادرشوهرم و تازه خریده بود با قیچی تیکه تیکه کردم گفتم نمیتونم بزنم تو دهنت این به تلافی تو دهنی بچم چایی هم ریختم رو فرش اونم پاشد فحش و داد هوار زنگ زد به شوهرم من اومدم خونه انقدر گریه کردم اصلا کاری که کردم و گردن نگرفتم خدا رو شکرررر شوهرمم باور کرد به مادرش گفت کار زن من نیست اونم انقدر داد زد شوهرم عصبی شد گفت خوب کرده اگرم کرده تو چرا تو دهن بچه زدی این حالیش نیست موهای ما رو هم میکشه دندون میگیره با این سن هنوز عقلت کامل نیست زدی تو دهن بچه من حالا مادرشوهرم پیغام فرستاده نریم خونه اش و ارثش میخواد شوهرمم محروم کنه بچه ها انقدر محکم زد تو دهن بچم بخدا کم مونده بود غش کنه بچم 😭😭😭
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🤣🤣🤣 لطفا نخوندونم الان همه دور وریام که پیشم نشستن فک میکنن دیوونم🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂من یک وقتایی ساعت ۱ و ۲ شب اینطوری میشم پخ پخ میخندم شوهرم یکبار خواب بود فکر کرد دارم خواب ترسناک میبینم و ترسیدم محکم بغلم کرد
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خودتم میگی تو رو زده استارتر میگه مادر شوهرم زده بچه م رو بخاطر مو کشیدن دلم کباب شد آخه ده ماهه
منظورم اینه این رفتار اکثر بچه ها دارن و بزرگتر ها باید تحمل و صبرشون زیاد کنن در مقابل بچه نه اینکه بزنن بچه طفلی رو . چجوری خوندی ک آنقدر بد متوجه شدی 😱🥴
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ایناییکه فاز روانپزشک رفتن و اینا برداشتن خودشون جا تو بودن مادرشوهره رو سیر کتک میزدن😏😏
🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
به اینا میکن دو تا ادم عاقل و بالغ و فداکار! چشمام از این همه گذشت اشکی شد.خدایا شکرت که اطرافیانم د ...
همکارم ماما هست بعنی تحصیلات داره.. ولی خب اینجوری بود رفتارشون