2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94469 بازدید | 689 پست

دلم واسه بچه سوخت میگن تا دوسال راه ارتباطی بچه اینه دست میزنه بهت مو میگیره کم کم آموزش میدی تا یاد بگیره دستاش واسه زدن نیس

مادرشوهر یه آشغاله من جات بودم فک کنم خون به پا میکردم 

توام حالا چرا جلوی خودش این جوری کردی مستقیم حرفت رو بزن بگو حق نداری بچه م رو بزنی بعدش هر چی گفت متناسب بااون جواب بده

هم کار اشتباه بوده هم کار شما عزیزم باید صبوری میکردی ولی دیگه خونش نمی رفتی خودش می‌فهمید چه غلطی کرده

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از یکی بچه ترید!رفتار هر دو زشته ، برای شما زشت تر

اون زده توی دهن بچه ده ماهه  هاااا 

میدونی چه دردی کشیده طفلک 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وای چه مادرشوهر بی رحمی داری

مثلا نوه اش بوده هاااا

بچه ده ماهه نوهای همه رو میکشه تازه چنگ هم میندازه

چقدر ناقص العقل هستن مادرشوهرتون

شوهرت خیلی خوب جوابشو داده 

همین ک پشتت بوده همسرت حس خوبی داره

بیخیال باش 

Medical

از قدیم گفتن عروس و مادر شوهر از یک خشت و گل هستن

خیلی به هم میایید

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
شوهرم گفت ارث تو میخوام چیکار مگه تا الان با ارث میراث شما زندگی کردیم

حق داشتی عصبی شدی و ناراحت و کافی بود میگفتی این بچه اس متوجه خوب و بد رفتارش نیست شما با این سن خجالت نمی‌کشی بچه رو میزنی  و خونش ترک کنی و دیگه نبریش خونه مادربزرگش ... 

🤣🤣🤣🤣 خدایی   اسی چه سمی هستین خودتو مادر شوهرتون شوشوت بیچاره بچه کوچیکتون 🤣🤣🤣🤣

من بجای تو بودم شلو......ارشو از پ....اش در میاوردم

زنیکه  ال....شتیییی رو

اخ که جر خوردم شوهرم  میگه باز چته فاز دیوونگی گرفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی این کامنتای ممد قولی و روانپزشک چی بود🤣🤣🤣🤣

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

اون خانم بهتره از خجالت آب بشه که دست رو یه بچه چند ماهه بلند کرده شما هم واکنشت طبیعی بوده به هر حال یه مادری و خط قرمز مادر بچه شه من احمق برادر شوهرم دست کثیفش رو رو بچه ام بلند کرد ولی من از ترسشون لال بودم الان بعد از سالها هنوز یادم میوفته میسوزم 

حداقل از مادر شوهر من بهتره

که پولای شوهرمو بالاکشید کارهای شوهرمو مسدود کرد به پلیس پول دهد شوهرمو بیشتر تو زندان نگه دارن به یه نفر پول داد که شوهرمو کتک بزنه و اذیت کنه صبح عروسیم که با پلیس اومدن دم در خونم شوهرمو پلیسا بردن تا یه سال شوهرم زندان بود  بچم الان یه سال ۶ ماهشه  هنوز که یه نفر از خانواده شوهرم نیومدن دیدن بچم یه زنگ هم نزدن

پدر شوهرمم که کلا شوهرمو از ارث محروم کرد و زمین خونه ای که خریده بودیم بت یه امضای تقلبی از سوهرم گرفت و همه چیزمون کشید بالا

حالا مادر شوهرتو......

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

من بودم قطعا واکنشم جیغ و فحش بود... اون لحظه آدم کپ میکنه.

بخدا خوندم دلم ریخت..

چطور بعضیا میتونن بگن همه تون برید مشاور و..!!!! خودشون بودن بدتر از این رفتار میکردن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
دلم واسه بچه سوخت میگن تا دوسال راه ارتباطی بچه اینه دست میزنه بهت مو میگیره کم کم آموزش میدی تا یاد ...

والا پسر من لگد میزد . گوش پاکن تا آخر تو گوشم فرو کرد . با موبایل تو آبروم زد خون اومد . با مدادتراش رومیزی فلزی رو بینی م زد .. داد هم سرش نزدم . حالم جا اومد آروم بهش میگفتم کار بدیه ببین گریه ام اومد و .... .. خدارو شکر ۳ سالگی رد کرد همه کاراش ترک کرد . حتی مامانم رو چند باری چنگ زد و لگد ..