2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94475 بازدید | 689 پست

حالا مادرشوهرت نفهمیده زده توچرااینقد بچه بازی دراوردی خب الان روسریشو قیچی قیچی کردی ک‌چی مثلا .چایی ریختی روفرش ک‌چی مثلاااا چقدخونوووک ومسخررره

مگه زبون نداشتی؟همونحا میگفتی مامان این چا کاریه بچم ک‌نمیفهمه چرامیزنینش بعداگه خیلییی عصبانی بودی میرفتی ازخونش بیرون..ولی بقیه ش اظافی بوده دیگه

کم نیست اما حقش هم رفتاری که این داشته با شوهرش نبوده حالا این عروسه انتظاری ازش نمیره شوهرش چرا یاد ...

اتفاقا شوهرم به تنها چیزی فکر نمیکنه ارث و این حرفاست به مادرش گفت ارث و میخوام چیکار زدی تو دهن یچه آخه این چه میفهمه تربیت چیه ما تربیتش کنیم بهش میگیم کو نکش مگه حالیش میشه

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بچه دار نشو بچه مادری که نتونه درست حسابی پشتش باشه و غریب پرست باشه به هیچ دردش نمیخوره در اصل ا ...

بچه ای که مادرش اینجوری بخواد ازش حمایت کنه معلومه چی از آب درمیاد.خدا به ادم عقل داده.حمایت هم باید از روی عقل باشه.این اسمش حمایت نیست فقط واکنش هیجانی ی ادم کم سن و خام و بی تجربه هست.یچیزایی از مادر حمایت گر شنیدید ولی متوجهش نشدید.

مادر حمایتگر عاقل توی این شرایط بچه را از طرف میگیره بغل میکنه آروم میکنه و با اون طرف صحبت میکنه و میگه اگه تکرار بشه دیگه اجازه بغل کردن بچه را نمیده و خونه اونو ترک میکنه.قیچی کردن روسری و چایی روی فرش ریختن و دعوا با بازرگتر اونم جلوی بچه کار ی بچه نوجوان لجبازه نه مادر بزرگسال.

اون خانم بهتره از خجالت آب بشه که دست رو یه بچه چند ماهه بلند کرده شما هم واکنشت طبیعی بوده به هر حا ...

واکنشش طبیعی نبوده استارتر

واکنش طبیعی این بود بچه رو برمیداشت و در خونه رو میکوبوند و میرفت

نه اینکه وسط گریه و جیغ بچه بلند شه روسری قیچی کنه مثل ابله ها😂یا چایی بریزه رو فرش اخه این کجاش طبیعیه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
تو وضع ناراحتی شدید 🤕 اسی بگو چطور بذفکر قیچی روسری و ریختن آب افتاده ،🤣

بیچاره بچه حتما ضعف کرده اون وسط از گریه

مامانشم در حال پیدا کردن قیچی و روسری بوده😂

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
بابا یه سیلی زده چرا انقدر بزرگش میکنید آدما که سنشون میره بالا صبرشون کمتر میشه و حوصله ندارن این خ ...

سیلی به بچه‌ای که هنوز یک سالش نشده؟

بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا کمک

بیچاره بچه حتما ضعف کرده اون وسط از گریه مامانشم در حال پیدا کردن قیچی و روسری بوده😂

🤣🤣🤣 لطفا  نخوندونم 

الان همه دور وریام که پیشم نشستن فک میکنن دیوونم🤣🤣🤣🤣

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

وااااای باورنمی کنم

روسری قیچی کردی و چایی رو فرش

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴کلام آخر🤲خدایا فقط امیداول و آخرم تویی توهمیشه خدای خوب منی امیدوارم من بنده خوبی برای تو باشم💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

بیشتر ببینید
چه رفتارهای عجیبی هر سه تاتون رفتارتون زشت و عجیبه!

همکار منم یکبار کلی با مادرشوهرش همدیگه رو زده بودن

چون مادرشوهرش میخواست بادمجون کشک و بادمجون رو بکوبه و همکارم میخواسته کامل بمونه🥴🥴🥴🥴

بیشتر ببینید