2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94474 بازدید | 689 پست
شما ،مادر همسرتون،همسرتون به روانشناس نیاز دارید!اگر توی شرایط دیگه هم همین واکنش ها رو دارید ، کودک ...

چشم خانم دکتر  من باید ساکت میموندم و تماشا میکردم کتک خوردن بچمو 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

اون کارش زشت بود تو چرا 

مادر بزرگشه حالا زده تو صورتش تو چرا دیوونه بازی درآوردی هیچ میدونی اگه آه بکشه دودمانت به باد میره واقعا زشته

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یاد مادرشوهرم افتادم. پسرم کوچیک بود و یه بار خونه مادرشوهرم اینا بودیم. مادر شوهرم که نماز میخونه پسرم می‌ره دوربرد ایشون. و یهو دیدیم مادرشوهرم با گریه اومد که این چه بچه ای هست کم مونده بود گردنم رو بشکنه!! پسرم اون موقع دو یا نهایتا دو سال و نیمه اش میشد!! حس بدی پیش خواهرشوهرام و همسرانشان بهم دست داد

درسته طفل بوده و گناه داشته اما گاهی اوقات بعضی واکنشها انگار غیر ارادی اند ادم خودش بعدش پشیمون میش ...

هیچ واکنشی غیر ارادی نیس خدا عقل داده برا همین وقتا اگه غیر اردای سر بچه ب جایی خوردی بود چی

یعنی دفاع نمیکردم از بچم؟

اشکال نداره عزیزم شما مادری 

روسریشو نباید قیچی میکردی به جاش ناراحت میشدی و بهش میگفتی حلالت نمیکنم و از خونش میرفتی 

برای ارث هم میتونی شکایت کنی وقتی مرد بگیری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

از شما انتظاری نیس به هرحال عروسی ، ولی از شوهرت تعجب میکنم به خاطر بچش چقد بد با مادرش حرف زده ، می‌تونستی برداری ببری خونت یه مدت قطع ارتباط کنی تا متوجه بشه ، این دیگه چه برخوردیه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید