2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شده

1474 بازدید | 103 پست

سلام دخترا

ببخشید شرمنده  نمیدونم چرا از لابلای لابیام بعضی وقتا که خارش میگیره چرک درمیاد

من خیلی به بهداشتم اهمیت میدم نمیدونم اینا چیه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شلوار تنگ اصلا نپوششلوار فاق کوتاه نپوشتا اونجا که میشه شلوار نخی یا... بپوش شلوار لی نپوش

قارچ؟ عفونت؟ چیه ؟  آره راست میگی وقتی لبایام تنگه یا عرق میکنم اینجوری میشه؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

قارچ؟ عفونت؟ چیه ؟ آره راست میگی وقتی لبایام تنگه یا عرق میکنم اینجوری میشه؟

لباسام

چیزای سفید میگی که مثل چربی هستن؟

نه سفید نیست تیره هست مثل چرک بدن

چندش همین امثال تو باعث میشن یک مشت هول بیان اینجا

بی تربیت    بی فرهنگ  من مشکل برام پیش اومده دارم کمک میگیرم

انشاءالله سرت بیاد چندش جدو آبادته

بی تربیت بی فرهنگ من مشکل برام پیش اومده دارم کمک میگیرمانشاءالله سرت بیاد چندش جدو آبادته

خودت هستی این چیزها توگوگل هست 

مثل پیرزنها هم نفرین کن 

فاقد ارزشی چندش و بی حیا

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

خودت هستی این چیزها توگوگل هست مثل پیرزنها هم نفرین کن فاقد ارزشی چندش و بی حیا

احمق جان تو گوگل سرچ کردم نبود 

به تو ربطی نداره  گوشت تلخ   

کسی مجبورت نکرده بیای تو تاپیک من

خودت هستی این چیزها توگوگل هست مثل پیرزنها هم نفرین کن فاقد ارزشی چندش و بی حیا

از بس سطح فکرت پایینه

حالا تاپیک مادرشوهر زده بودم لذت میبردی

اهان اونو نمیدونم

ممنون عزیزم  لطف کردی جوابمو دادی