خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4543 عنوان چشم آهویی به کی میگن مثال بزنید | مشاهده متن کامل بحث + 4675 بازدید | 248 پست ترلان پروانه رو نگین چشاش قشنگیه ولی فک نکنم آهویی حساب بشه هدیه بازوند مثلاً آهویی هست نه؟ بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹 1404/02/10 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 7824 خانوما چشمای سارا رسول زاده هم فوق العادس بنطرتون اون چه مدلیه ؟؟ هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4543 خیلیی خوشگله نمیدونم چرا معروف نشدی سریال تو صدا سیما بازی کرد اگر اشتباه نکنمتو گردن زنی هم بودحتی ... شاید اهل حاشیه نیست ولی واقعا رایت میگی بهش کم لطفی شده با این حجم از خوشگلی بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 15379 شاید اهل حاشیه نیست ولی واقعا رایت میگی بهش کم لطفی شده با این حجم از خوشگلی اره شاید
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4543 خانوما چشمای سارا رسول زاده هم فوق العادس بنطرتون اون چه مدلیه ؟؟ آهویی یه حالت معصومانه داره برا سارا نفوذ میکنه به آدم خیلی قشنگه ولی آهویی نیست کشیده و رنگی بودنش خاصش کرده بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 7824 اره افریناستارتر اینمسرچ کن ببین خدایی اسرا هم چشماش خوشگله همم همه چیز تمامه عملم فکر نمیکنم داشته باشه هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4543 اره افریناستارتر اینمسرچ کن ببین رنگی ندوست به نظم چشم آهویی بیشتر تو چهره های شرقی دیده میشه بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 7824 آهویی یه حالت معصومانه داره برا سارا نفوذ میکنه به آدم خیلی قشنگه ولی آهویی نیست کشیده و رنگی بودنش ... 😍 سارا میشه گفت چشاش سگ داره لامصب جذاب و ... هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 15379 خدایی اسرا هم چشماش خوشگله همم همه چیز تمامه عملم فکر نمیکنم داشته باشه من فقط از چش ابروش خوشم میاد هیکلشم خوبهصورتش اگر پر تر بود بهتر میشد یه بازیگر دیگه هم هست خیلی شبیه اسراس ابروهاش خیلی مشکیه و جوون ترم هستاسمش و هیچوقت نتونستم پیدا کنم
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 2971 چه خوشحال شدم اینو گفتی آخه عمم میگه شبیه منه😂 مبارکت باشه😂 دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4543 جمره بایسل هم چشم اهوییه ملیکه آیپیک رو سرچ کن ببین برا اونم آهویی حساب میشه یا نه نمتونم عکس بزارم🥲 بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت. ❤️🩹 نگران تو ام اما نگران خواهم رفت ❤️🩹
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 15379 ملیکه آیپیک رو سرچ کن ببین برا اونم آهویی حساب میشه یا نه نمتونم عکس بزارم🥲 اون ک اره خود اهوعهعهتو خرم سلطان من عاشق قیافش بودم😂