2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 103 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجوری جواب میدی.خب مشکل داشت.میشه بگی چرا انقد عصبانی هستی

شما با استاتر تبادل اطلاعات کردی بسه دیگه جواب منو نده همین حرف زدن باعث شد سه تا هول پیشنهاد دوستی بدن اول سحر اینقدر اینجا داغون شده

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

چون این مسائل با یک سرچ ساده پیدا میشه به این واضح گفتنش اینجا تهوع آوره یک سری بچه ریختن از صبح شرو ...

خب ایشون شاید گشته نبوده شاید گفته اینجا ممکنه حل بشه مشکلش.بعضیا واقعا نمیتونن حتی دکتر هم برن.مثل خود من که تو روستام امکان دسترسی ب دکتر رو هم ندارم.یکم آروم باش و عصبانیتت رو کنترل کن.میدونم شاید یه مشکلاتی تو زندگیت هست که اینقدر آرامش رو ازت گرفته.امیدوارم زندگی همه خوب و آروم باشه

همه آخه مثل تو نیستن از چرک لابیاشون لذت ببرن سطح بالا

بی فرهنگ جان دیگه ریپلای نکن

احمق تر وبیسوادتر ازاونی هستی که باهات دهن به دهن بذارم  ولی برای رضای خدا که از گمراهی درت بیارم برای بار آخر توضیح میدم برات

اینجا یه سایتی هست برای خانمهایی که میخوان بچه داربشن یا بچه دارهستند و راجع به مشکلات قبل وبعداز بارداری صحبت میکنن ویا راجع به بچه داری. من هم توسیکل انتقال هستم و این مشکل چند روزه برام پیش اومده به دکترم چون شهر دیگه هست دسترسی ندارم و تو گوگل هم سرچ کردم چیزی نبود گفتم در کمال ادب از تجربه بانوان دیگه استفاده کنم  که همه تواین سایت  اینکارو میکنن  حرف جنسی و زشتی نزدم فساد وفحشا نکردم خدایی نکرده .. یکم سطح علمی وفکریتو ببر بالا که توجامعه اذیت نشی و از دور دیگران رو قضاوت نکن به بی حیایی اون دنیا باید جواب پس بدی  شما چه شناختی ازمن داری که منو بی حیا خطاب میکنی؟

هرچند حرف شما برای من ارزشی نداره 

جهت راهنمایی خودت توضیح دادم

لطفا دیگه منو ریپلای نکن  که جوابتو نمیدم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

چون این مسائل با یک سرچ ساده پیدا میشه به این واضح گفتنش اینجا تهوع آوره یک سری بچه ریختن از صبح شرو ...

این سایت مخصوص پرسیدن سوالات مربوط به بارداری و مشکلات زنان و زایمان هست اون بچه ها اشتباهی اومدن اینجا

وگرنه اینجا مخصوص پرسیدن این سوال هاست

شاید خواسته درکنار اطلاعات گوگل از تجربیات بقیه هم استفاده کنه

خب ایشون شاید گشته نبوده شاید گفته اینجا ممکنه حل بشه مشکلش.بعضیا واقعا نمیتونن حتی دکتر هم برن.مثل ...

قربونت برم که چقدر مهربونی

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خب ایشون شاید گشته نبوده شاید گفته اینجا ممکنه حل بشه مشکلش.بعضیا واقعا نمیتونن حتی دکتر هم برن.مثل ...

میخوای سرچ کنم بذارم که متوجه بشی این مسائل تو گوگل هست بعد شما چطوری متوجه عصبانیت من شدی؟

تاحالا اینجا جز مرد بیمار جنسی کسی رو دیدی بیاد درباره مسائل مردونه و ...تاپیک بزنه یک ذره رعایت بد نیست

چیزای سفید میگی که مثل چربی هستن؟

ببخشید چیزای سفید که مثل چربی هستن چیه؟؟

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
بی فرهنگ جان دیگه ریپلای نکناحمق تر وبیسوادتر ازاونی هستی که باهات دهن به دهن بذارم ولی برای رضای خ ...

توهین کردی شنیدی یاد بگیر دهنت رو اندازه خودت باز کنی