2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 103 پست
قارچ؟ عفونت؟ چیه ؟ آره راست میگی وقتی لبایام تنگه یا عرق میکنم اینجوری میشه؟

لباس تنگ نپوش،

از این ساپورت و شلوارها که جنس چرم و پلاستیک و .... دارن و جذب هستن و مثلا در ظاهر شیک هستن اما نابود میکنن پا رو اصلا نپوش.‌‌

منم کلی مشکلات داشتم همین لباس زیر و شلوار رو رعایت کردم مشکلات ام حل شد.

تو لباس هات بگرد یه شلوار نخی خوب خونگی پیدا کن بذار تو خونه بپوش یه شلوار رسمی که تنگ نباشه و جنس اش هم خوب باشه پیدا کن بذار دم دست برای بیرون پوشیدن که سراغ بقیه شلوارهات نری

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سایت مخصوص پرسیدن سوالات مربوط به بارداری و مشکلات زنان و زایمان هست اون بچه ها اشتباهی اومدن ای ...

ممنون که درک میکنی

ولش کن حرف اینجور آدمها ارزشی نداره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

وای ارووم باشید

باز عین چیز پریدین به هم 😐

ولی واقعا ایشون راست میگه بچه مچه اینجا زیاد هست

خودمن که حساب قبلیم تعلیق شد الان با حساب جدیدم

ولی به خوبی یادمه این موارد رو

خانما واسه مسائل شخصی تر تا میشه سرچ کنید

فدات خواهر.نباید تو این دنیا دل شکوند حتی با حرف

منو نمیشناسه 

من سادات هستم محجبه وازیک خانواده اصیل ونجیب

به من میگه بی حیا  بخاطر یک سوال که در کمال احترام پرسیدم

من که نمیبخشم خداهم نبخشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

فدات خواهر.نباید تو این دنیا دل شکوند حتی با حرف

خدا نکنه عزیزم

من فدای دل مهربون تو

طبیعیه من با اینکه هربار میرم خودمو خشک میکنم باز هست با آب پاک میشه

چیز خطرناکی نیست

گفتم خدایی نکرده قارچ نباشه؟

لباس تنگ نپوش،از این ساپورت و شلوارها که جنس چرم و پلاستیک و .... دارن و جذب هستن و مثلا در ظاهر شیک ...

ممنون عزیزم