2777
2789
عنوان

تابستون با جک و جوونورا چ میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 73 پست
با وچود یه بچه ساختمون خانوادگی یه شوهر حرف گوش نکن ........ در باز میمونه گاهی اما کاش اقا مارمولکه ...

در ورودی امکان نصب توری ریلی داره 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مارمولک خوبه که انواع عقرب مار داریم وااای مار سمی هر کدوم یه متر بیشترن میترسم برم تو حیاط

الکی نگوووووووووو

کدوم شهرید؟

خب چرا خونتونو عوض نمیکنید

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

در ورودی امکان نصب توری ریلی داره

اره اما خیلییییییی هم کارایی نداره من جاریم در توری زده بردی تراسش اون روز دید موش چسبیده به طوری درحین باز و بسته کردن توری هم همش مارمولک میاد تو خونش

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

جنوبم شهرمو بزار نگم 😁ولی به امید خدا دارم دو هزار کیلومتر از اینجا دور میشم

خداروشکرررررر

وای من عاشق گرما و شرجی و این چیزام ب شدتتتتت اما با جک و جوونورا کنار نمیام فوبیاش هم دارم چون یبار ...

واقعا از،شرجی خوشت میاد همش خیس باشی🤔 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
وای من عاشق گرما و شرجی و این چیزام ب شدتتتتت اما با جک و جوونورا کنار نمیام فوبیاش هم دارم چون یبار ...

ولی ما تبریزی هستیم با هوای سرد عشق میکنیم جک وجونور هم تقریبا نیس من حتی نمیتونم شمال برم به خاطر هواش نفس تنگی میگیرم 

واقعا از،شرجی خوشت میاد همش خیس باشی🤔

وای منگول شرجیم یعنی شرجی میشه میرم بازار

بوی شرجی رو دوست دارم

اره بعدشم میرم حمام

تا شرجی میشه پدرشوهرم زنگ میزنه برو بیرون هوا بخور شرجیه بیرون 🤣🤣

ولی ما تبریزی هستیم با هوای سرد عشق میکنیم جک وجونور هم تقریبا نیس من حتی نمیتونم شمال برم به خاطر ه ...

منم هوای سرد دوست دارم اما بیشتر گرما رو دوست دارم فقطم گرمای جنوب باقی جاها افتابش خیلی بده و گرماش یجوریه

اما خوشبحالت ک تبریزی

دیشب رو مبل خوابیدم سر همین. گردن و دستم درد میکنه. از غیرمحتمل ترین جای ممکن سوسک میاد. کولرررر!!! بزرگ و چاق. بعد یهو میان تو تخت. تپ تپ از کولر می افتن پایین. یک میلیون ماه پیش دادم اومدن سم پاشی کردن. هنوز هست. نمیدونم چی کار کنم

ماهم مارمولک نکبت چاق و گندش اومد تو خونه..لامصب طوزیه نمیشه ب راحتی کشتش

وووووی چسب موش بذار جاهایی ک میدونی میره

دیشب رو مبل خوابیدم سر همین. گردن و دستم درد میکنه. از غیرمحتمل ترین جای ممکن سوسک میاد. کولرررر!!! ...

ووووووووای چقدررررر وحشتناککککک کولر دوتیکس؟ یا کولر آبیه؟ یا پنجره ای؟؟؟؟؟؟؟؟