همین تازه در واحدمونو باز کردم یه مارمولک بزرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ جلو در بود حالم بهم خورد یعنی تازه اینجا همیشه درا بستن یبارم چسب موش گذاشتیم همه مارمولکا رو گرفتیم خونه تازه ساخته تمام ۴ واحد منظورم راه پله اشه فرش شده هست وای بخدا بدنم مور مور شد دیدمش
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بدبختی اینه رو تابلو خونمون هم یه دوتا مگس روهم دیدم
انگار خونه ما شده مکان برای جک و جونورا
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
منم هوای سرد دوست دارم اما بیشتر گرما رو دوست دارم فقطم گرمای جنوب باقی جاها افتابش خیلی بده و گرماش ...
توکه خرمشهری هستی چرااا
گرما میمیریم کولرم جواب نمیده
مارمولک که کاری نداره تازه سوسک و پشه ها رو میگیره ما دیروز مار بزرگ تو فن کولرمون رفته بود تو پره کولر دیگه مرد شوهرم درش آورد نزدیک یک متر بود باید احتیاط کرد
یاخدا اینا چین اخه من فقط مگس دیدم ازش بشدت هم@متنفرم چندشم میشه واقعا زندگی توجنوب خیلی بده البته بی احترامی نباشه چون من فوبیای خزنده دارم مارببینم رسماهمونجاسکته میکنم!
همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️