2777
2789
عنوان

تابستون با جک و جوونورا چ میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 73 پست
یبار رو سقف بود افتاد رو کله خواهرمیبار اومد رو پامیبار اومد رو کتفم

اره بابا 

خیلی روی ادم میان 

اگه به ادم کاری نداشتن و راه خودشونو میرفتن ما هم بیخیال بودیم ولی موضوع اینجاست که میان روی بدن ادم راه میرن🥴 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنوبیم بعد این بچه مارمولک ها بدتر خودشونن

حداقل مارمولک بزرگا دستی چیزی بزنی میرن

این بچه هاشون ریزن 

تنددددد میدوون سمتت 

ی بدبختی... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
مارمولک ها خیلی حیوانات مفیدی هستن نکشید گناه دارن

پارسال 3 بار دوتاشونو رو دیوار موقع عملیات دیدم

نامردا دیگه بد آموزی دارن 

بچه خالم می گفت این چیه؟ چرا بغلش کرده؟ 

چی میگفتم؟ 

بدبختی اینه رو تابلو خونمون هم یه دوتا مگس روهم دیدم

انگار خونه ما شده مکان برای جک و جونورا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
منم هوای سرد دوست دارم اما بیشتر گرما رو دوست دارم فقطم گرمای جنوب باقی جاها افتابش خیلی بده و گرماش ...

توکه خرمشهری هستی چرااا

گرما میمیریم کولرم جواب نمیده 

بیشتر ببینید
وای من عاشق گرما و شرجی و این چیزام ب شدتتتتت اما با جک و جوونورا کنار نمیام فوبیاش هم دارم چون یبار ...

دمت گرم،،منم دیشب رفتم بیرون هواشرجی بود،،،اینقدددددپوستم عالی شده ازدیشب کیف کردم،،تابستون هربدی داشته باشه حداقل پوستوقشنگ میکنه عاشقشم،،خخخخخ

مارمولک که کاری نداره تازه سوسک و پشه ها رو میگیره ما دیروز مار بزرگ تو فن کولرمون رفته بود تو پره کولر دیگه مرد شوهرم درش آورد نزدیک یک متر بود باید احتیاط کرد

جنوبیم بعد این بچه مارمولک ها بدتر خودشوننحداقل مارمولک بزرگا دستی چیزی بزنی میرناین بچه هاشون ریزن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راست میگی بچه هاشون خنگن تازه میان سمت ادم 

وای بیزارم از مارمولک

همیشه میگم زندگیم توی بهار و تابستون به خاطر این موجود نفرت انگیز غیر قابل تحمل میشه

یاخدا اینا چین اخه من فقط مگس دیدم ازش بشدت هم@متنفرم چندشم میشه واقعا زندگی توجنوب خیلی بده البته بی احترامی نباشه چون من فوبیای خزنده دارم مارببینم رسماهمونجاسکته میکنم!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️