2777
2789
عنوان

تابستون با جک و جوونورا چ میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 73 پست
وووووی چسب موش بذار جاهایی ک میدونی میره

تو سقف و دیوار چطوری بزارم رو زمبن ک مبس تو سقف و دیوار...خونه ما ویلایی بزرگه کوچک نیس

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ووووووووای چقدررررر وحشتناککککک کولر دوتیکس؟ یا کولر آبیه؟ یا پنجره ای؟؟؟؟؟؟؟؟

آبیه. الان میترسم هفته دیگه که کولر رو روشن کنیم بارانی از سوسک و تخم سوسک رو چی کار کنم. اقای سم پاش که اومد و بهش گفتم از کولر میاد گفت اشتباه می کنی. هیچ وقت سوسک از طبقه بالا به پایین نمیاد. از فاضلابت رفته تو کولر لونه کرده. وقتی بردمش پشت بوم و بهش نشون دادم که همسایه بالای پشت بوم رو کرده نون خشکی، از تعجب شاخ در آورد. گفت برای همین پشت بوم حشره زده. نمیدونم چطوری نسل کشی کنم اینا رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سقف و دیوار چطوری بزارم رو زمبن ک مبس تو سقف و دیوار...خونه ما ویلایی بزرگه کوچک نیس

با یه چسب قوی بچسبون به دیوار یا سقف مادرشوهرم این کارو میکنه همیشه الانم ۵ تا چسب موش گذاشته تو سقف کاذب 🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خوبه فقط چندشت میشه و نمیترسی،من میرم شمال خونه مامان اینا ویلائیه و در و پنجره توری داره،داخل خونه نیستش اما بیرون خونه هستش خیلی میترسم ببینم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

آبیه. الان میترسم هفته دیگه که کولر رو روشن کنیم بارانی از سوسک و تخم سوسک رو چی کار کنم. اقای سم پا ...

واااااای عجببببببببببب حالا واقعا میخوای چ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

با یه چسب قوی بچسبون به دیوار یا سقف مادرشوهرم این کارو میکنه همیشه الانم ۵ تا چسب موش گذاشته تو سقف ...

ادم میمونه بخدا اینا چی بود افریدی خدااا...در زیاد باز نمیشه.از در بیرون نمیاد..وسط در ها درز هست از اونحا میان و تهوع اشپزخونه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آبیه. الان میترسم هفته دیگه که کولر رو روشن کنیم بارانی از سوسک و تخم سوسک رو چی کار کنم. اقای سم پا ...

شما خروجی همه دریچه ها رو یه پلاستیک یا کاور بچسبون از داخل خونه  بعد دوباره از بالا سم زنی کن کامل به در و دیوار خود کولر هم از بام سم بزن یه گونی بزرگ بکش دور کولر بزار یه هفته بمونه تا تخم و همه چی نابود شه خواستی روشن کنی هم اول یه دونه دریچه تو باز کن و درش یه پارچه کیسه یه چیز اینجوری بگیر تا هر چی درمیاد جمع شده توش بعد یکی یکی همه دریچه ها رو به این شکل

امید آخرین چیزیست که میمیرد
واااااای عجببببببببببب حالا واقعا میخوای چ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمی‌دونم. امروز زنگ میزنم به سم پاش بگم پس درست نشد که. شاید راهی به فکرش برسه. سم قوی تر، یه چیزی. مشکلم اون باران سوسک هم هست. تو کولر هزار تا سوسک بیشتر هست. چون خودم روی دریچه کاور زدم، از لای کاور گاهی یکی دو تا خودشون رو میندازن بیرون. اما داخلش غوغاست. وای اگر تخمش بریزه تو زندگیم!!! هیچ راهی به فکرم نمیرسه که قبل روشن کردن کولر بشه تمیزش کرد. دریچه ها داخل گچ کار شدن. قابل باز شدن نیستن

شما خروجی همه دریچه ها رو یه پلاستیک یا کاور بچسبون از داخل خونه بعد دوباره از بالا سم زنی کن کامل ...

دفعه پیش با همین کاور کردن سم پاشی کردیم دیگه. دقیقا ۲۵ اسفند. ولی هر شب حداقل یه دونه دو تا از لای کاور میاد بیرون. هنوز ریشه کن نشدن. در مورد راهکارت واسه روشن کردن هم درسته، اما سه تا دریچه است. یکی رو بتونیم این جوری جلوش رو بگیریم. اون دو تای دیگه رو!!! من که جرات نمیکنم. من فوبیا دارم. شوهرم هم یه دریچه رو میگیره دیگه. اصلا تصور ریختن سوسک از بالا منو میلرزونه

نمی‌دونم. امروز زنگ میزنم به سم پاش بگم پس درست نشد که. شاید راهی به فکرش برسه. سم قوی تر، یه چیزی. ...

خب شما یه چهار پایه بزار برو بالا یه گونی بزار دور دریچه محکم بگیرش از همه طرف فکر کنم دو نفر لازم باشه یکی هم کولر رو روشن کنه شاید همش جمع شد توی گونی البته دور گوتی هم با چسب پنج سانتی فیکس کن روی دیوار که کنترل گونی از دستتون خارج نشه

دفعه پیش با همین کاور کردن سم پاشی کردیم دیگه. دقیقا ۲۵ اسفند. ولی هر شب حداقل یه دونه دو تا از لای ...

خوب اون دو تای دیگه رو سه چهار لایه کاور بزن اونا رو باز نکن از اول ...بزار کولر که روشن میشه اول از یه دریچه باد خارج بشه

سم کامن خیلی عالیه برو خودت پشت بوم سم پاشی کن

اونم خریدم. خیلی خوب بود. پارسال اصلا سوسک نیومد. امسال ولی با کامن و حتی سم پاشی تخصصی وضعیت اینه! آقای سم پاش گفت تا وقتی رو پشت بوم غذا واسه حشره هست، همینه. همسایه هم ماشالله لجبازه. باید برم جدی باهاش صحبت کنم