2777
2789
عنوان

تابستون با جک و جوونورا چ میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 73 پست
در رو باز نذارید

با وچود یه بچه ساختمون خانوادگی یه شوهر حرف گوش نکن ........ در باز میمونه گاهی اما کاش اقا مارمولکه شعور داشته باشع نیاد تو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

وای من عاشق گرما و شرجی و این چیزام ب شدتتتتت اما با جک و جوونورا کنار نمیام فوبیاش هم دارم چون یبار ...

دقیقا

اخه چرا روی بدن ادم میان لعنتی ها 

این همه جا !

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارمولک ک ترس نداره فقط سوووووووووسک

وای چرا اینو میگی واقعا از مارمولکه چندش نمیترسی؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

هیچ‌به حال خودشون رها میکنیم سیستم زندگیشون دگ نباید به هم بزنیم

وای وقتی تو خونت باشه هم رهاش میکنیء

مارمولک ها خیلی حیوانات مفیدی هستن نکشید گناه دارن

واااااااااای عووووووق

چرا مفیدن؟ فقط پشه ها رو میخوره اونم خودم با پشه کش میکشم 

ما مارمولک نداریم چند ساله با مورچه ها همزیستی داریم .هر کاری میکنیم ریشه کن نمیشن .کافیه یه تکه نون ...

وای کاش من جا شما بودم

عقرب عنکبوت مارمولک حشره های کوچیکتر😖😖😫

عقرب مامانم اینا دارن 

خیلی وقت ها میان روی سر و کله ادم !!!!چی چی گناه دارن

یبار رو سقف بود افتاد رو کله خواهرم

یبار اومد رو پام

یبار اومد رو کتفم

من دورتادور خونه رو سم میریزم حتی ورودی اتاق رو

من تابستونا نمیذارم بچم رو زمین بشینه حتی 🤣🤣

مشکل منم هست ما یزدیم خونمونم نوسازه ولی این مارمولک شده کابوس شبانه ام...خدا می‌دونه چقدر سم پاشی کردم...گفتن به خاطر باغچه اس چندتا درخت خوشگل داشتم از ریشه در آوردیم باغچه رو هم پر کردیم ولی هنوز هست😭

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟