2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این عالم هیچ حرفی، نوشته ای ،حرکتی بی تاثیر نیست مخصوصا انسان که چهار عنصره هست و بسیار قدرتمنده

کلیپای استاد کاوه تو توتیوب ببینین 

میگن حتی اگه ماها تصور و تمرکز کنیم که یه هاله ای از نور اطرافمونه که مانع ورود هر جنی و طلسمی میشه توی عالم ماورا اتفاق میفته 

ترسایی که ما از جن ها داریم باعث میشه اونا به ما صدمه بزنه 

ولی اگه این ترس نداشته باشیم هیچ کاری نمیتونن کنن 

حالا چه برسه طلسمی رو کاعذ بنویسیم یعنی ما با دست خودمون اذن ورود به زندگی خودمون وکسی که براش طلسم نوشتیم دادیم 

تنها راه نجاتمون هم توکل به خدا و اینکه هیچ کس نمی تونه بی اذن خدا به ما صدمه بزنه هست 

گرون یعنی در چه حدی هست قیمتش

عزیزم الان یه طلسمی10میلیون حتی20میلیون یاکم کم ش5 میلیون. یاد جستجوگر جن کیوان وسروس افتادم

رفته بودن یه خونه ای .جن ها اذیت اون خانواده میکردن .از جنه پرسید چرا اذیتشون میکنی بهشو ن گفت طلسم.

گفت دوس داری بری گفت اره.

گفت بچه هاتو اسیر کردن گفت اره. فقط یک کلمه ای جواب میداده. حتی هرچی ازش پرسید اسم اون کسی که طلسم کرده بگو نگفت‌

میگفت این جادوگرا این هارو اسیر میکنن مثلا زن وبچه شونو اسیر میکنن تا اون کار انجام بدن. خودشونو دوس ندارن.

وای خدا چطوری اون ساحرها میمیرن.

همیشه میگه نرین دنبال این کارا .

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
عزیزم الان یه طلسمی10میلیون حتی20میلیون یاکم کم ش5 میلیون. یاد جستجوگر جن کیوان وسروس افتادم رفته بو ...

من نرفتم 

ولی خب اعتقاد ندارم که به نوشته بتونه چیزی رو عوض کنه