2777
2789
عنوان

یکی از فرشای خونمون نجس شده بعد الان مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 73 پست
واقعا؟نمیدونستم

بله نمازش صحیح است

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید
عهههه اره رو سجادس

حتی اگه فقط محل سجده هم پاک باشه یعنی فقط زیر مهر هم سجاده کوچک باشه نماز صحیح هست. 

فرش هم خشک هست و نجاست به لباس نمیرسه پس لباسش هم پاکه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چرا ولی گردن شمایت از گردن اون بنده خدا ساقط شده...ولی حق الناسه بهشون بگو 😊 خون که نکردی گلم ...

به گردن ایشون نیست 

ونماز مادرشوهرشم درسته

برای کسب اطلاعات یک سرچ توگوگل گاهی بد نیست 

اطلاعات اشتباه به کسی ندیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بعدی ک خوند بگو سورپرایزباید دوباره بخونی

😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

میشه بدونم فرشتون چجوری نجس شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

سجاده داره نمازش درسته ولی خب دین گردنته یا فرشو بشور یا چیزی پهن کن کسی میاد خونت روشو لگد نکنه باز بنده خداها میرن خونه خودشون فرشا و تخت و نمیدونم زیرانداز اونام نجس میشه حق الناس میوفته گردنت

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
به گردن ایشون نیست ونماز مادرشوهرشم درستهبرای کسب اطلاعات یک سرچ توگوگل گاهی بد نیست اطلاعات اشتباه ...

عزیزم بنده طلبه هستم دارم درس احکام میخونم...

مادر شوهر این بنده خدا چون اطلاع نداره چیزی گردنش نیست...ولی ایشون که اطلاع داره باید بهشون بگه که دوباره نماز بخونن...

خیلی عذر خواهی میکنم ولی رشته تحصیلی من همین موضوعات هست عزیز...

❌️❌️❌️آقایون به هییییچ وجه تو تاپیک های من نظر ندن نظر من رو هم ریپ نزنن ❌️❌️❌️

به گردن ایشون نیست ونماز مادرشوهرشم درستهبرای کسب اطلاعات یک سرچ توگوگل گاهی بد نیست اطلاعات اشتباه ...

چرا نیست کسی که میره خونه ایشون روی اون فرشو لگد میکنه یا میشینه رو اون جای نجس خب لباس و پای اونام نجس میشه باید شسته بشه فرش یا چیزی بندازه روش

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤