2777
2789
عنوان

عمه خوب هم دیدیم 😭😂

912 بازدید | 74 پست

آقا خواهر من خیلی رکه ۱۹ سالشه از یه پسری تو فامیل دور خوشش میاد بعد به مامانم گفت ولی خب پسره ۲۷ سالشه خیلی بزرگ تره می خواد ازدواج کنه ابن پسره تو فامیل دنبال دختره ؛فوق العاده آدم خوشتیپ وضع مالی مناسب ظاهر خوب شغل خوب بعد مامانم گفت  دختر داییت برای خواستگاری که ۲۴ سالشه پیشنهاد بده خواهرم قهر کرد رفت گفت عمه خوبم ندیده بودیم مگه من زشتم مامان منو بگو اونا که از خداشونه چندین بار گفتن تو میگی سنم کمه 😂😂😂

خواهرم ناراحته  همچنان ۸ روزه میگه برو بگو دختر داشت که خوشگل بگیرن ظاهرن ما زشتیم  خب ۲۷ به ۱۹ نمی خوره  پسر کوچیک ترم دارن خواهرم از اون بدش میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار خوندم متوجه نشدم

برم برای بار سوم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

من جرئت نمیکنم حتی اسم این چیزارو جلو خانوادم بیارم😂😑

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید
متوجه نشدم چی گفتی

یه پسر خوب تو فامیله می خواد زن بگیره مامانم دختر داییم پیشنهاد داد ۲۴ سالشه خواهرم که عاشق پسره بود قبلا به مامانم‌گفته بود کلا ۸ روزه نمیاد بیرون میگه برو واسه دختر داشت مادری کن عمه خوب هم ندیده بودیم که دیدیم خب من باید الویت باشم منو میگفتی بیاد بگیره