2777
2789
عنوان

عمه خوب هم دیدیم 😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 74 پست
دوبار خوندم متوجه نشدمبرم برای بار سوم

متاسفانه این بچه ها نه انشا کار میکنن، نه از علایم نگارشی استفاده میکنن. منتها متوجه شدم چی میگه. مامانش دختر داداشش رو برای اون خانواده میخواد پیشنهاد بده (خب مامان اینا، عمه اون دختر میشه) خواهرش قهر کرده که چرا مامانم من رو پیشنهاد نمیده. در واقع عمه مهربان، همون مامان ایناست.

سلام اما هشت سال فاصله خوبه 

اگر خواهرت اخلاقش بچگونه نیس

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پسر خوب تو فامیله می خواد زن بگیره مامانم دختر داییم پیشنهاد داد ۲۴ سالشه خواهرم که عاشق پسره بود ...

خب زشته مامانت بگه بیا دختر منو بگیر 

خواهرت انتظار زیادی داره

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

تازه الان گرفتم چی میگیخب حالا مگه مجبورین شما برا این پسره پیشنهاد بدین

خب آخه تنها دختر مجرد که سن ازدواجه و خیلی خواستگار نداره و شرایطش موریه که اگه ازدواج کنه بهتره دختر دایمه خودش خانواده اش هم همه جا میگن دیگه بزرگ شده آدم خوب باشه ازدواج میکنه به مامانمم گفت تروخدا یه پسر خوب دیدی دخترم معرفی کن 

ولی خواهر من شرایطش داره تا ۲۴ سالش بشه صد تا پسر خوب گیرش میاد بهش هم میگیم میگه نه ناراحت تو اتاقه

متاسفانه این بچه ها نه انشا کار میکنن، نه از علایم نگارشی استفاده میکنن. منتها متوجه شدم چی میگه. ما ...

مرسی از توضیحت عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
خب زشته مامانت بگه بیا دختر منو بگیر خواهرت انتظار زیادی داره

همین بگو بیا دختر منو بگیر 😂

آخه من با خواهرش دوستم چند روز پیش تو دوبی بود  کال گرفت گفت ماشالله خواهرت هم هبچی کم نداره کلی ازش تعریف کرد یعنی واسه اون داداشش منظورش بود ولی این از اون پسره بدش میاد چون یکم اعتقاد داره به خدا اینا اون که یکم قرتی و بور هست دوست داره

یه پسر خوب تو فامیله می خواد زن بگیره مامانم دختر داییم پیشنهاد داد ۲۴ سالشه خواهرم که عاشق پسره بود ...

اوه اوه خواهر شما واقعا دوسش داره یا هیجانه؟ عاقل هست؟ نکنه بعدا ضربه بخوره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
از نظر مامان من هم زیاده هم زوده میگه دختر باید ۲۴ ۲۵ تا ۳۰ ازدواج کنه

بعد از ۱۸ سالگی دیگه نمیتونیم بگیم دختر کوچیکه و اگه خواستگار خوب پیدا بشه تاکید میکنم خوب نباید به بهانه کوچیک بودن رد کرد. شاید دیگه هرگز خواستگار به اون خوبی نیاد. اینو از روی تجربه میگویم. البته این مورد نمیشه گفت خواستگار بوده 

از نظر مامان من هم زیاده هم زوده میگه دختر باید ۲۴ ۲۵ تا ۳۰ ازدواج کنه

بگو مادر دختری که ۳۰ ازدواج کنه 

و بخواد سه سال بعدش بچه بیاره دیگه حوصله مادری نداره ،بچه دوم هم اگر بخواد دیگه هی کم انرڗی تر میشه

بذار تا شادابه ازدواج کنه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

حق مادرته خو زشته به مردم بگه بیا دخترعمو بگیر اونا چشم دارن میگفتن دختر خودتو می‌خوایم خواهرت سن اش کم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم