2777
2789
عنوان

چرا بیداری زنننن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 73 پست
همه تصمیم های مهم زندگیم از جمعه استارت میزنم الان تمرین زود بیدار شدن بود مامانم خیلی عصبی برگشت گف ...

تو چقدر منی🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

ببین هروقت تصمیم گرفتم سحر خیز شم جمعه بوده بخدا😂😂

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

برا نماز بیدار شدم دیگه خوابم نیومده

قبول باشه 😍❤️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میخوام برم خونه مادر مسیر یک ساعت ربع رانندگی کنم

خیلی هم عالی روزو کنار خانواده شروع میکنی پس

امیدوارم پر از قشنگی و حال خوب باشه امروز برات😍❤️

بابام سمینار داره بیدار بودم دیگه یه املت مشتی براش درست کردم پر انرژی بره بترکونه و چایی هل سفره چیدم لباساشو اتو کردم

بره میخوابم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

تازه رسیدیم خونه رفته بودیم خونه مامانم اونجا مامان بابام دعواشون شد مامانم مارو سگ محل کرد دیگه ب ...

عزیزمم🥲 حتماً ناراحت بوده خودش

انشاءالله زودی برطرف شه ناراحتیا💕🌸

از دیشبه نخوابیدم 😬

چجورییی میتونیییی من نمیتااانممم😂😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂😂 آخ ینی تازه خابم برده بود

😂😂😂❤️ تلاش کن بازم بخوابی🤣❤️

واالا معذرت میخوام سرشب خونه جاری بودم اومدم کپه مرگم گذاشتم ساعت ۵ با درد فجیع واژن و سوزش بدی بیدا ...

بلات دوره عزیز دلم❤️ حتماً برو دکتر اگ بهتر نشدی شاید خدایی نکرده عفونت هست

اوه اوه چه باکلاس من فارسی کعیلی کعیلی کم🤣🤣❤️

آره عزیزم از آمریکا اومدم ایران میخوام اجاق گاز ایرانی بخرم چون تعریف اجاق گاز ایرانی رو خیلی شنیدم 🤪

تا الانم ۱۰ تا تاپیک زدم اینجا که بدونم کدوم مارک خوبه

فقط بخاطر همین کاربریمو درست کردم😅🤣

آره عزیزم از آمریکا اومدم ایران میخوام اجاق گاز ایرانی بخرم چون تعریف اجاق گاز ایرانی رو خیلی شنیدم ...

پیگیریتو دوس داشتم 🤣🤣❤️❤️

انشاءالله بهترین مارک رو پیدا کنی بعدم کلی غذاهای خوشمزه روش درست کنی لذت ببری😁❤️

بابام سمینار داره بیدار بودم دیگه یه املت مشتی براش درست کردم پر انرژی بره بترکونه و چایی هل سفره چی ...

خدا حفظت کنه برا پدرت😍😍😍

چقدر خوبه خانواده یعنی همین 

موفق باشه😍🙏🏻