2777
2789
عنوان

چرا بیداری زنننن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 73 پست
وای مگه نیشم میزننمن شنیدم بزه تو گوش کر میکنه

ارههه🥴🥴منو نصف شب تو خواب نیش زدن خیر ندیده ها با اون پاهاشون😂😂 خیلی درد داشت 🤐🤐🤐

ولی دکتر رفتم گفتش سمی نیس اما خیلی دردناک بود واقعا 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂من همه تصمیم هام جمعس

🤣🤣🤣

انشاءالله که خیره🤣🤣

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

😂😂💛

همیشه فکر میکردم فقط  منم

یاد این میوفتم میگفتیم حسنی ب مکتب نمیرفت وقتی می‌رفت جمعه میرف حکایت منو توئه😂

پسرم فرستادم مدرسه

عزیزم خدا حفظش کنه برات😍

الان؟چقدر زود شیشه که 

مامانم همیشه میکه این شعرو😂😂

بی راه نمیگه خدایی😂😂

خدا عاقبتمون رو بخیر کنه انشالله🤣🤣❤️❤️

صبح زیبای شما هم بخیر بانو‌

من طبق روال همیشه پاشدم غذا آماده کردم برای همسرم و اینکه از دیروز کله پاچه بار گذاشته بودم جاتون خالی اونو خوردیم 😅😇

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بیشتر ببینید
صبح زیبای شما هم بخیر بانو‌من طبق روال همیشه پاشدم غذا آماده کردم برای همسرم و اینکه از دیروز کله پا ...

عزیزم 😍😍چه کد بانویی😍❤️زندگیتون پر از عشق قشنگم🤍

عزیزم 😍😍چه کد بانویی😍❤️زندگیتون پر از عشق قشنگم🤍

ممنون گلم 

انشالله صد برابر انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده 🧚🏻‍♀️💜

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بیشتر ببینید
ممنون گلم انشالله صد برابر انرژی حرفتون ب زندگیتون برگرده 🧚🏻‍♀️💜

ممنونم 😍💕🌸

عزیزمم🥲 حتماً ناراحت بوده خودشانشاءالله زودی برطرف شه ناراحتیا💕🌸

قربونت عزیزم ایشالله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم