2777
2789
عنوان

چرا بیداری زنننن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست

برا نماز بیدار شدم دیگه خوابم نیومده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون برادر معتادم از دیشب نخوابیده الانم تلوزیون روشن کرده ول‌کن نیست دعا کنید بره بیرون بتونم ۲ ساعت ...

عزیزم🥲❤️

انشاءالله تلویزیون خاموش شه بتونی قشنگ استراحت کنی❤️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه شیر میدم

ای خووودااا اسم نینی میاد من ذوق میکنم 

بوس بهتون و خدا حفظش کنه ❤️

راستی شما یه فرشته ای مامان خانوم تموم این شب بیداریا و زحمات مادرانه ات فقط از پس یه فرشته بر میاد که بهش میگن مادر🌸💕

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

هزار پا اومده بود دیگه خوابم نمیاد😂

وایییی منم تجربه اشو دارم چقدر نیشش درد داره دردم اومد 

یبار نیشم زد🤐😑😑😑سمی نیستن ولی خیلی دردناک بود 

چون ساعت بدنم با ساعت آمریکا تنظیم شده

اوه اوه چه باکلاس 

من فارسی کعیلی کعیلی کم🤣🤣❤️

چون حاملم و برنامه خابم کلا بهم ریخته 😂😍

وای عزیزمممم یعنی یه فندق تو دلت داری خدایا🥺😍😍😍

خداحفظتون کنه قشنگم و الهی به حق امام زمان سالم و سلامت نینی قشنگتو بغل بگیری😍😍❤️

خوابم نمیبره عادت دارم😖

عادات خوب بساز خواهررر 

من چقدر حرص میخورم شب بیداری باقی میبینم 

کلی برا بدن ضرر داره😬😬❤️❤️