2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

249 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۴ ماهه ازدواج کردم شوهرم کل هفته رو سرکاره میمونه پنج شنبه و جمعه ک سریع خانوادش برنامه میچینن بره اونجا و کلا رابطه باشون ندارم من اصلا هیچجا نمیبرع اما اونارو جابجا میکنه من خودم باید واسه خونه خودمون رفتن چون دوره با کرایع برم یا بیمارستان هرجا با اسنپ برم

اما تا خانوادش زنگ میزنن سریع میره کارشونو راه میندازع هرچقد میگم منو ببر مسافرت ی پارک نمیبره 

امشبم مادرش زنگ زد گفت بیا دیگع زدمش ب سرو صدا بحث کردیم گفتم تو منو یجا‌نمیبری اونا باید درک کنن روز تعطیل ما می‌خوایم باهم باشیم بم گفت ب تو ربطی ندارع توعم گمشو برو با کرایه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم همش تو همین چهار دیواری از زندگیم راضی نیستم خواهراشو با ماشینش جابجا میکنه من باید با اسنپ برم یا شهر دور با کرایه الانم ولم کرد. رف بیرون دیوونه شدم از بس گریع کردم

تو عقد متوجه این اخلاقاش نشدی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستی ببخشید استارتر زخمت خوب شد؟

منم تازگی فهمیدم زخم دارم خیلی نگران شدم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

جدا شو تا بچه دار نشدی

مرتیکه غلط کرد زن گرفت

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید

برین بهش و الا بیچاره ات میکنن خودش و‌خانواده اش.هم به خودش هم به همه کس و‌کارش کخ جمع کنن خودشونو. غلط اضافی کرده گفته که تو با کرایه برو میگفتی مردک پس گه خوردی زن گرفتی وقتی از ننه ی پتیاره ات و‌ خواهرات نمیخواستی دل بکنی ،ببخشید خیلی عصبانی شدم.شوهرت حق نداره بهت توهین کنه و‌تورو نادیده بگیره غلط کرده ازدواج کرده وقتی معنیه ازدواج رو‌نمیدونه هنوز به جایه گریه کردن میختو بکوب و الا دمار از روزگارت در میاره

کجا میره باهاشون اخر هفته ها؟!چرا تو نمیری باهاش؟

برام عروسی نگرفتن هرروز بهم بی احترامی میکردن بدون هیچ جشنی و کمکی من گفتم خودش خوبه حتی وامم دادم ب پسره گفتم خانوادش کمکش نیستن الان یطور پشتشونه و منو خانوادم بده شدیم بیا و ببین

بجای پریدن یهویی بهش کاش باهاش صحبت میکردی سعی کن هم تیکه نندازی نزار گارد بگیرید جلوی هم

هرچی بش میگم خاسته هامو نمیبینه منم ادمم برا خودش با رغیقاش برنامه میچینه بهدا دوستاش همسون زناشونو میبرن بیرون این فقط منو دیوونه کرد ی رستوران من نرفتم بخدا ارزو دارم برم ی کافع همچی تو دلم میمونه😭

چرا قبل از اینکه اونا برنامه بریزم خودت برنامه ریزی نمیکنی برای تعطیلات ؟حس میکنم اختلاف عمیقی دارید ...

اصلا ب حرفم گوش نمیده سریع موضوع و عوض میکنه ک من خستم بعد با ی تماس اونا میره خدا میدونع من با نوشتن این حرفا چقد دارم گریه میکنم 

برام عروسی نگرفتن هرروز بهم بی احترامی میکردن بدون هیچ جشنی و کمکی من گفتم خودش خوبه حتی وامم دادم ب ...

دقیقا منی یه لحظه فکر کردم من تاپیک گذاشتم.ببین اگر بترسی و‌گریه کنی بلایی سرت میارن که ... سلیطه بازی با این جماعت جواب میده.خانواده‌ اتم هر موقع پررویی کردن بیار وسط. تنهایی حریفشون نمیشی