2777
2789
عنوان

دوست عزیزی که تو امتحان نهایی برگه تقلب بردی

| مشاهده متن کامل بحث + 17336 بازدید | 320 پست
اینا رو با نمره مقایسه میکنی خب به جا بازی و اینا بشینه درس بخونه این همه ادم میخونن بعد بقیه شرایط ...

تقلبی که با یک تیکه کاغذ باشه فوقش خیلی طرف خوش شانس باشه یک یا دو نمره اضافه میکنه با این دونمره حق کارگر خورده میشه طرف می‌خواد یک ده بگیره بپره یا هفت بشه تک ماده کنه هدفی نداره اصلا به فکر تراز نیست هدف تو اینکه دکتر بشی هدف اون اینکه دیپلم بگیره یک جا بره سرکار 

من که بدون تقلب دانشجو شدم تموم شد اشتباه نیست همین طور که طرز تفکر تو اشتباه نیست من ادمیم که نمیتو ...

می‌دونی ریپ زدن واسه اینه که صحبت کنیم و نظراتی که اشتباهه رو درست کنیم ... پس اگه من دیدم تو نظرت اشتباه هست قطعا ریپ میزنم که اگر نظر اشتباهی دادم شما کاری کنید نظرم عوض بشه  پس اینکه ریپ زدن نداره الان اشتباهه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اونی که در حد ۱۹/۵ خونده ی برگه کوچولو قرار نیس اون نیم نمره رو بهش بده اگرم آورده در حد پاس ک ...

موقعی مشخص میشه که وقتی رفت بالاتر...و احیانا یه سهمیه حتی ۱۰ درصدی هم داشت...اون با استعداد سالم میشینه زجه میزنه...ولی این با استعداد یه برگه کوچیک سر امتحان...میشه مهندس...و دنیا رو به باد میده...

کشور ما همینطوری شد که این شد.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

بیشتر ببینید
واقعا افتخار داره ولب اینکه حق یکیو جلوت پایمال کنن واقعا بده شاید مثلا تو نمره استار فرقی نکنه ولی ...

بله درسته منم گفتم خداروشکر که دخترم نه تقلب بلده و‌نه مخبری فقط به خوندن خودش اعتماد داره

اینقدر حق ها پایمال میشه تو طول زندگی ... کاش میشد اینجوری نباشه ولی هست شماها نزدیک‌کنکور هستین و حق دارید استرس داشته باشید امیدوارم موفق باشید🙏

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
من که بدون تقلب دانشجو شدم تموم شد اشتباه نیست همین طور که طرز تفکر تو اشتباه نیست من ادمیم که نمیتو ...

به نظرم آدم احساسی نباش چون این آدم داره به بقیه ضرر می‌رسونه وقتی لو ندی کسی که داره تقلب می‌کنه رو بقیه نمراتشون بد میشه و انگار به بقیه ظلم کردی هم به خودت 

خدا روشکر دختر من نه عرضه تقلب کردن رو داره و نه عرضه مخبری😂 میشینه به کوب درس میخونه و فقط به خوند ...

اون با این فرق داره...گاهی یه دکتری باعث مرگ‌میشه...تو مخبری نمیکنی...و ۵۰‌نفر دیگه پیشش میرن و‌میمیرن...تو مسئول نیستی ولی انسان با وجدانی هم نیستی...یه وقتی همکارت به جای ساعت ۸...۸ونیم میرسه سر کار...مخبری میکنی...این‌میشه زیرآب زدن...تشخیصش راحته...اولی باعث نجات تو عزیزانت میشه...دومی ارزشی نداره.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

بیشتر ببینید
بله درسته منم گفتم خداروشکر که دخترم نه تقلب بلده و‌نه مخبری فقط به خوندن خودش اعتماد دارهاینقدر حق ...

میدونید اینکه ادم رفته رفته از خودش بگذره خیلی بده 

مثلا این همه استرس بکشی بعد ساعت 6 پاشین با ارایش کامل میان امتحان بعد تقلب میکنن میگن تو چه میدونی از زندگیه من 😐

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

خدا روشکر دختر من نه عرضه تقلب کردن رو داره و نه عرضه مخبری😂 میشینه به کوب درس میخونه و فقط به خوند ...

آره

افتخار میکنم زیرآب کسی که حق بقیه رو میخوره بزنم

من مثل شما نیستم متاسفانه

اگه ببینم کسی داره چیزی میدزده قطعا میرم گزارش میدم

چون بابام لقمه حلال سر سفره‌مون آورده ، به حروم خوری عادت ندارم

ضمن افتخار به دختر گرامیتون باید عرض کنم بنده هم تو امتحانات نهایی اخیر زیر ۱۹/۵ نداشتم😂

هم تلاش میکنم ، هم حق بقیه رو نمیخورم ، و هم نمیذارم حق خودم و بقیه خورده شه

شمع بزم افروز را از خویشتن سوزی چه باک؟

میدونید قطعاا هیچکس از ادم خبرچین خوشش نمیاد ولی کسی از حق خودش و بقیه دفاع میکنه بهش نمیگن مخبر یا خبرچین

شما ببینی یکی داره از خونه ای چیزی برمیداره به صاحب خونه نمیگید؟ اگر باوجدان باشید میگید و در اون صورت هیچکس به شما نمیگه مخبر

بنظرم عالیه دخترتون بدون تمرکز رو کار بقیه درس میخونه ولی لازمه بهش یاد بدید باید از خودش دفاع کنه و اگر انسانیت هم دوست داشت داشته باشه از بقیه دفاع کنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
اون با این فرق داره...گاهی یه دکتری باعث مرگ‌میشه...تو مخبری نمیکنی...و ۵۰‌نفر دیگه پیشش میرن و‌میمی ...

کاملا درسته...برای همین از واژه زیراب زدن استفاده کردم

قطعا پزشکی که باعث مرگ میشه شکایت ازش اسمش زیراب زدن نیست...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
تقلبی که با یک تیکه کاغذ باشه فوقش خیلی طرف خوش شانس باشه یک یا دو نمره اضافه میکنه با این دونمره حق ...

بابا تو بگو 25 صدم میدونی چقد فرق داره اصلا کنکور دادین تا حالا؟؟؟؟ 

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی