2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام عروسی نگرفتن هرروز بهم بی احترامی میکردن بدون هیچ جشنی و کمکی من گفتم خودش خوبه حتی وامم دادم ب ...

اشتباه از خودت بود از اول

باید جرشون میدادی تا عروسی بگیرن و کمک کنن

غیر این میشد نهایت طلاق میگرفتی

کوتاه اومدی فک کرده محتاجشی‌ و با همه چیز کنار میای حتی با بی محلیش و ارزش نزاشتنش

راست میگن وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نباشی کسی برات ارزش قائل نمیشه

وقتی بی پول بود عرضه خونه گرفتنو وسیله گرفتنو نداشت چرا تو بهش کمک کردی و باهاش راه اومدی باهاش رفتی زیر یه سقف؟!

اگه قدرشناس بود بازم اشکالی نداشت میگفتی حدااقل جلو چشمشه و قدردانی تو میکنه 

ولی میبینم ک بدتر دم دراورده!

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بیشتر ببینید
من همش میگم ل خانوادم نگم ک سرکوفت نخورم

منم انقدر نگفتم که جونمو به لبم رسوندن و‌انقدر سواستفاده کردن که زدم به سیم آخر.جمع کنشون چون خودشون ظاهرا هیچی نمیفهمن.بگو من ازدواج نکردم تنها باشم بازم.یا بنده نافتو جدا میکنی و‌میفهمی الویتت باید کی باشه یا کادو پیشت میکنم میفرستم‌ واسه همیشه وره دل ننه ات.یعنی چی که بهت گفته گمشو خودت برو؟اون لحظه چیزی نگفتی؟ببین هرروز زار بزنی اینا ذره ای ناراحت نمیشن فقط نشون میدی ضعیفی بیشتر سواستفاده میکنن ازت.اصلا نترس ،گریه نکن ضعف نشون نده، حرفتو بزن ،توهین کرد تحمل نکن

[QUOTE=] منم انقدر نگفتم که جونمو به لبم رسوندن و‌انقدر سواستفاده کردن که زدم به سیم آخر.جمع کنشون چون خودشون ... [/QUOTE]

فردا جمع میکنم میرم همش میگه برو من نمیرم باید برم تکلیفم مشخص شه دیگه نمیکشم تازع این حرف خوبش بود

همه گفتن من احمق کار خودمو کردم 😭😭

دور از جون 

حالام کاریه ک شده 

اصلا و ابدا سرکوفت خانوادت برات مهم نباشه 

هرچی هم بگن هرچقدم ک بگیم مثال خانواده بد باشه ولی هرگز تورو ول نمیکنن پشتتو خالی نمیکنن

فک نکن خانوادت اگه بفهمن اهمیت نمیدن یا میگن ب ما چه 

درجا زنگ میزنن باهاش صحبت میکنن

اینم فک کرده تو ناچاری با همه اخلاقای گوهش کنار بیای خیالش راحته میگه بزا بتازونم

یه زنگ ک بهش بزنن بفهمه کسیو داری درست میشه رفتارش

هیچوقت مظلوم نباش از من ب تو نصیحت 

من دیدم تو وحشتناک ترین شرایط ک ادمای مظلوم یه روزم دوام نمیارن در عوض ادمای محکم و قوی از پس همه چیز بر اومدن 

باید جر بدی پارشون کنی بااااید ازت بترسن 

من خودم خیلی عصبی و سلیطه و بددهنم 

دسته بزن ک بماند…

دیگه تخم نمیکنن خانوادش چیزی جلوم بگن 

میدونن میدون جنگ راه میندازم کاری ب کارمون ندارن 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بیشتر ببینید