2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برای اولین بار تنهایی بزنم به جاده بزرگراه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 121 پست

ناراحت نشی من خیلی ترسیدم از فکرت جاده خیلی با جایی که شما رانندگی کردی فرق داره تو جاده از چپ و راست ماشینها با سرعت بالا از کنارت رد میشن کنار نکشی با بوق میترسوننت هول میشی ابدا نری خواهشن با جون خودت و بقیه بازی نکن من با ۱۵ سال سابقه رانندگی تو بزرگراه و جاده باز استرس میگیرم بعد به شما چه راحت میگن برو استرس نداشته باش این بی فکری فاجعه به بار میاره

۸۰ چجوری بیارم پایین قبل ورود به فرعی

از این سوالت معلومه هنوز آمادگی نداری. پس لطفا نرو. 

معلومه که رانندگی توی اتوبان با جاده روستایی یا بین روستایی فرق داره. قواعد خودشو داره

سرعت ۶۰ برای شما تا الان مناسب بوده ولی این سرعت اصلا برای اتوبان نیست.. 

داخل شهر با این سرعت ممکنه خسارت مالی باشه ولی اتوبان اگه ناشی باشی یا بخوای با این سرعت بری خدایی نکرده خسارت جانیه 

در شرایطی هم نیستی گه بهت بگیم با سرعت حداقل ۹۰ بری.. پس لطفا فعلا نرو... آمادگیش رو نداری

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸۰ چجوری بیارم پایین قبل ورود به فرعی

از این سوالت معلومه هنوز آمادگی نداری. پس لطفا نرو. 

معلومه که رانندگی توی اتوبان با جاده روستایی یا بین روستایی فرق داره. قواعد خودشو داره

سرعت ۶۰ برای شما تا الان مناسب بوده ولی این سرعت اصلا برای اتوبان نیست.. 

داخل شهر با این سرعت ممکنه خسارت مالی باشه ولی اتوبان اگه ناشی باشی یا بخوای با این سرعت بری خدایی نکرده خسارت جانیه 

در شرایطی هم نیستی گه بهت بگیم با سرعت حداقل ۹۰ بری.. پس لطفا فعلا نرو... آمادگیش رو نداری

ناراحت نشی من خیلی ترسیدم از فکرت جاده خیلی با جایی که شما رانندگی کردی فرق داره تو جاده از چپ و راس ...

دقیقا . با شما هم نظرم. نمی دونم چرا میگن هیچ فرقی نداره..  داخل شهر نصف فرمون رو اشتباه بپیچی ممکنه جایی بزنی ولی اتوبان چند سانت فرمون رو تکون بدی، یه لاین عوض شده... 

یه حرکت ناگهانی یا پیچیدن از اصلی به فرعی با سرعت باعث چپ شدن میشه.. ایشون ممکنه حتی اگه با ۶۰ بره جلوش یه تریلی باشه و نیاز باشه که اونو رد کنه ولی نتونه لاین رو عوض کنه اونم به خاطر اینکه چون سرعت خودش پایینه ممکنه نتونه تخمین بزنه که ماشین لاین کناری چه زمانی بهش میرسه و تا بخواد سبقت بگیره اون بیاد با سرعت رد بشه... 

اصلا پاتو توی جاده نزار عزیزم چون رانندگی توی جاده زمین تا اسمون با رانندگی ای که تو کردی فرق داره و حتما باید دو سه بار با یکی بری تا یاد بگیری و توی جاده به هیچ عنوان نمیتونی با ۶۰ یا کمتر بری چون شهر که نیست سرعت همه ماشین ها بالاعه بعد تو با این سرعت بری که همون اول کار میزنن بهت

دیدی شدیم حیف؟ :) 🥀 هعیی

ناراحت نشی من خیلی ترسیدم از فکرت جاده خیلی با جایی که شما رانندگی کردی فرق داره تو جاده از چپ و راس ...

شما جاده ۳ لاین احتمالا در نظر گرفتید ؟ این جاده که من میگم ۲ لاین و یک طرفه هستش ،نظرتون هنوز همینه ؟

عزیزم ماشین ما پراید ده ساله نتونستیم عوض کنیم بنظرت میتونیم اتومات بگیریم 😂

ان شاالله جور میشه عوض میکنین همه چیز دست خداست

بخدا قصد حرف بدی یا دلشکستن نداشتم🙏🏼

🥰🥰🥰

عزیزم ماشین ما پراید ده ساله نتونستیم عوض کنیم بنظرت میتونیم اتومات بگیریم 😂

ان شاالله جور میشه عوض میکنین همه چیز دست خداست

بخدا قصد حرف بدی یا دلشکستن نداشتم🙏🏼

🥰🥰🥰

حالا میفهمم این همه تصادف توی جاده ها و خیابونا به خاطر چیه. از بیکاری و بی عاری هر کی گواهینامه می گیره و شده تفریح و آزمون ترس و جرأت. چقدر بده زندگی مردمی به این بی هدفی و بی مصرفی. خدایا خودت به مردم بینوای این کشور رحم کن. خدایا ببین با کی ها طرفیم