2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نه

ولی مثلا اطلاع بده

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید

بله منو همسرم همو محدود نمیکنیم ولی به هم اطلاع میدیم واینکه واقعا اگه بدونیم کاری برخلاف میل طرف مقابله انجامش نمیدیم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

پناه بر خدا چی میگی ؟! هیچکدوم نباید اجازه بگیرن 😂

فقط به هم اطلاع میدن !!!!!

در ضمن زن و مرد اگر عقل درست درمون داشته باشن خودشون میدونن چه کاری غلط هست وچه کاری درست ،نیاز به اجازه وکنترل نیست.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

باید دید خدا چی گفته .

ولی 

اطلاع دادن هم ک الان جا افتاده درست نیست بلکه باید باهم مشورت کنن و ب توافق برسن 

مثلا همسر من میگه میخوام بل دوستام برم فلان‌جا فلانکار من جوانب رو میگم و در نهایت تصمیم میگیریم و ایشونم در موردمن 

اینا یا قانونه یا عرفه

یا تو فرهنگ خانواده جا افتاده

ولی من میگم زن و شوهر باید با هم رفیق باشن

همو درک کنن با هم کنار بیان

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم