2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برای اولین بار تنهایی بزنم به جاده بزرگراه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2261 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا . با شما هم نظرم. نمی دونم چرا میگن هیچ فرقی نداره.. داخل شهر نصف فرمون رو اشتباه بپیچی ممکنه ...

خدا خیروخوشی به شما عطا کنه که قبول داشتید چون این دوستمون خیلی سطحی نگاه میکنه دقیقا فرمایش شما هم کاملا صحیح است از شما ممنونم

یه خانمی الان کامنتشون دیدم و دوباره پیدا نکردم ریپلای بزنم گفتن ماشین یه خانم حرکات مارپیچی رفته و زده به موتوری و اینا ، خواستم بگم من اگر با همه این کامنت ها منصرف نشده باشم با کامنت شما منصرف شدم از جاده رفتن😂

😐😐😐😐😐

منم 😐😐😐

90درصد تصادفا با پژوهاس که فکر میکنن سوار لندکروزن با140تا میرن بعدش میکوبن به گاردیر 

یه روز به ترست غلبه کن اروم با دقت یاد بگیر 

من با70تا جاده اصلی رفتم واومدم یاد گرفتم یادمه شروع که میکردم تا مقصدم گرییه میکردم از استرس 

بعد چند دور که مسلط شدم تمیز تو راه خودم میرم میام به بوق وچراغ ماشیناهم توجه نکن جلو یکی یهو قرمز نکن به جلوی یکی نپیچ بعدش سعی کن چهار وپنج ومسلط بشی وتامام

🥰🥰🥰

یه خانمی الان کامنتشون دیدم و دوباره پیدا نکردم ریپلای بزنم گفتن ماشین یه خانم حرکات مارپیچی رفته و ...

من بودم 😅موتوری نمیدونم چکار کرد بنده خدارو 

بوق زد یا پیچید جلوش زنه هول کرد باز خداروشکر خودش چیزیش نشد

منم 😐😐😐90درصد تصادفا با پژوهاس که فکر میکنن سوار لندکروزن با140تا میرن بعدش میکوبن به گاردیر یه ر ...

من تا4میرم اما میترسم پنجو استفاده کنم 

شوهرم هم اعتماد به نفس کاذب میده همیشه بده پنج بده پنج نتزس 

ولی من دست و پام میلرزه اسم پنج اومدنی 

کلا تا4میرم 

چون تو سرعت بالا یخورده ک فرمونو اینور اونور بدی چپ کردنت همانا و مردنت همانا 

یکبار باهاش رفتم خیلی باحال بود صاف و تمیز بود تا پنج دقیقه می‌خندیدم چون تا الان همه جاده باریک ران ...

خدایی ۶۰ توی جاده کمه خب

حق داشته گفته عجله کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
منم 😐😐😐90درصد تصادفا با پژوهاس که فکر میکنن سوار لندکروزن با140تا میرن بعدش میکوبن به گاردیر یه ر ...

این مسیر که میخام برم خونه مامانم نیم ساعت راهه دوتا فرعی باید بپیچم که جفتشون دست راست هستن جاده هم یک طرفه و دو لاین ، اگر ساعت ۱۲ ظهر برم خیبی خلوت ، این دوستانی که خیلی بجام ترسیدن فکر کنم جاده شهر های بزرگ کلان شهر در نظر گرفتن ، حق میدم بهشون دستشون هم درد نکنه بفکرم هستن 

دختر خوبی باش و نرو میدونی یکبار یه خانمی مثل شما اومده بود تو جاده چون سرعتش کم بود راننده ها بوق میزدن و حسابی ترسونده بودنش حتی نمی‌تونست بره کنار جاده چه بوق بازاری شده بود تنها کمکی که بهش کردم این بود رفتم پشت ماشینش براش راه گرفتم تا خودش رو کشوند کنار بهش گفتم چرا اومدی می‌گفت فکرش رو نمی‌کردم اینجوری باشه