2777
2789

من از مرداد ۴۰۳ گواهینامه گرفتم ازون موقع تا الان رانندگی میکنم ولی داخل شهرستان یک جای خلوتی زندگی میکنیم و یه مسیر دو سه کیلو متری تا جاده اصلی داره ، آسفالت باریک شیبدار ، اونو خیلی رانندگی کردم کنار شوهرم ، با سرعت ۶۰ کیلومتر ، حالا میخام تنهایی برم خونه مامانم تقریباً ۳۰ کیلومتر راهه و شوهرم میگه با همین سرعت ۶۰,۷۰ اگر بخای میتونی بری و من میترسم از همون وارد و خارج شدن از جاده ، سرعت ۶۰ تا اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ اصن یک هفتس ذهنم درگیره همش میگم امروز ماشین برمیدارم میرم خونه مامان ،باز فکر میکنم میرم و کشته میشم ،خواب خوراک ازم گرفته این موضوع شدید دلم میخواد برممممم

اولین  جاده رو چرا با شوهرت نمیری؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین جاده رو چرا با شوهرت نمیری؟

یکبار باهاش رفتم خیلی باحال بود صاف و تمیز بود تا پنج دقیقه می‌خندیدم چون تا الان همه جاده باریک رانندگی کردم ، ولی شوهرم موقع خروج از بزرگراه که وارد فرعی بشیم منو ترسوند می‌گفت عجله کن عجله کن خطرناکه دلم نمیخاد دیگه باهاش بشینم

توکل کن ب خدا و برو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

اتفاقا رانندگی تو جاده راحت تره

امتحان کن نترس

من اولین بار خودم تنها تو جاده رانندگی کردم

منم میخاستم برم‌شهر خودمون که یکساعت و نیم

فاصله داشت با اعتماد بنفس افتادم تو جاده اصلا هم‌نترسیدم

الانه که خودم همه جا میرم

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

وقتی رانندگی بلدی دلیل ترست چیه؟

برو نگران نباش

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

یاد خودم افتادم 😅منم اینطوری بودم باور میکن تو خواب رانندگی میکردم همش استرس بود آخرش میگفتم نمیرم🙂🥲🥲

بالاخره ترسمو شکستم 

شما هم میتونی آروم برو ان شاالله چیزی نمیشه فقط احتیاط کن

🥰🥰🥰