من از مرداد ۴۰۳ گواهینامه گرفتم ازون موقع تا الان رانندگی میکنم ولی داخل شهرستان یک جای خلوتی زندگی میکنیم و یه مسیر دو سه کیلو متری تا جاده اصلی داره ، آسفالت باریک شیبدار ، اونو خیلی رانندگی کردم کنار شوهرم ، با سرعت ۶۰ کیلومتر ، حالا میخام تنهایی برم خونه مامانم تقریباً ۳۰ کیلومتر راهه و شوهرم میگه با همین سرعت ۶۰,۷۰ اگر بخای میتونی بری و من میترسم از همون وارد و خارج شدن از جاده ، سرعت ۶۰ تا اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ اصن یک هفتس ذهنم درگیره همش میگم امروز ماشین برمیدارم میرم خونه مامان ،باز فکر میکنم میرم و کشته میشم ،خواب خوراک ازم گرفته این موضوع شدید دلم میخواد برممممم
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکبار باهاش رفتم خیلی باحال بود صاف و تمیز بود تا پنج دقیقه میخندیدم چون تا الان همه جاده باریک رانندگی کردم ، ولی شوهرم موقع خروج از بزرگراه که وارد فرعی بشیم منو ترسوند میگفت عجله کن عجله کن خطرناکه دلم نمیخاد دیگه باهاش بشینم
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".