2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برای اولین بار تنهایی بزنم به جاده بزرگراه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 121 پست
من تا4میرم اما میترسم پنجو استفاده کنم شوهرم هم اعتماد به نفس کاذب میده همیشه بده پنج بده پنج نتزس و ...

میفهممت منم اینجوری بودم 

بعدش عادت میکنی 

دستت که گرفت به این روزات میخندی😅

🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ۶۰ توی جاده کمه خبحق داشته گفته عجله کن

نه برای پیچیدن داخل فرعی و کم کردن سرعت می‌گفت عجله کن وگرنه با شوهرم دنده چهار زدم و خودش می‌گفت زیر ۸۰ برو همون ۷۵

میفهممت منم اینجوری بودم بعدش عادت میکنی دستت که گرفت به این روزات میخندی😅

من سال96گواهینامه گرفتم 

سال98فقط با اتومات رانندگی کردم راحت بود کنترلش خیلی راحت بود

سبقت همه چی

جاده شمال رانندگی کردم 

بعد الان تازه چند ماهه دارم رانندگی میکنم با دنده ای پدرم دراومده🤦ترس خاموش کردن 

دنده پنج 

🤦🤦🤦🤦🤦عوض کن 

کم کن 

زیاد کن

دختر خوبی باش و نرو میدونی یکبار یه خانمی مثل شما اومده بود تو جاده چون سرعتش کم بود راننده ها بوق م ...

ببخشید میشه بگید چند سالتونه نصیحت هاتون مادرانس

بعد هم عزیزم

زمان ما اینطوری بود که تا یکسال خلرج از شهر رانندگی‌ممنوع بود

الان هم حتی اگر این قانون رو برداشتن ولی نکنید این کار رو 

دوم اینکه اینجا بعضی خانمها گفتن اروم برو و اصلا برات بقیه راننده ها مهم‌نباشه !

نه جانم

برای رانندگی شما باید با سرعت مطمئنه رانندگی کنید

سرعت پایین در جاده، مصداق سرعت خطرناک است و باعث تصادف میشید خدای نکرده

بازم‌میگم‌۶۰ ، ۷۰ برای جاده خیلی کمه 

و اتفاقا این سرعت پایین رفتار خطرناکه ........ 

بهتره فعلا جاده نرید ، یا حداقل تنها نباشید و یکی ‌که مهارت داره باهاتون باشه چند بار

و لاین سرعت هم نرید .... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
من سال96گواهینامه گرفتم سال98فقط با اتومات رانندگی کردم راحت بود کنترلش خیلی راحت بود سبقت همه چیجاد ...

من سال ۹۷گرفتم

بعد با پیکان یادگرفتم

بعدش گذاشتم کنار بخاطر بارداری

امسال دوباره ماشین گرفتم چون بچه مدرسه ای دارم کوییک گرفتم زود دستم گرفت چون علاقه شدید دارم به رانندگی

الانم ماشین همسرمو از دستش گرفتم😅اتو ماته راحت 

ولی چون باغ داریم بیشتر با وانت هم میگردم 

🥰🥰🥰

من سال ۹۷گرفتمبعد با پیکان یادگرفتمبعدش گذاشتم کنار بخاطر بارداریامسال دوباره ماشین گرفتم چون بچه مد ...

من داخل روستا با پیکان رانندگی کردم تا باغ و اینا 

ولی خدایی دنده ای سخته نمدونم کی میتونم عادت کنم

بچه ها معده درد عصبی شدم ! من فکر میکردم راحت میتونم برم جاده از لاین کند رو برو و برگردم ،بدون هیچ سبقتی با این کامنت ها اعتماد به نفسم خرد شد ، نمی‌رم 

اون خانمی که کلی فحش و نفرین داد که مردم از سر بیکاری چیکار میکنن و اینا 

حوصله نداشتم جوابش بدم 

از سر بیکاری نیست من فقط میخام راحت به خونه مادرم رفت آمد کنم !!!! این بیکاریه ؟ شما میدونید که فاصله من تا خونه مادرم ۴۰ دقیقه اس ولی بخاطر اینکه رانندگی بلد نیستم شوهرم بهانه کرده خودمون ماشین داریم چرا با ماشین غریبه بری خودم می‌برمت خودش هم هر. ۲۰ روز ماهی یکبار می‌بره گوش ندم دعوا و کتک ،فقط میخاد کنترلم کنه ، میخام یاد بگیرم که راحت بشم بعد ده سال