من از مرداد ۴۰۳ گواهینامه گرفتم ازون موقع تا الان رانندگی میکنم ولی داخل شهرستان یک جای خلوتی زندگی میکنیم و یه مسیر دو سه کیلو متری تا جاده اصلی داره ، آسفالت باریک شیبدار ، اونو خیلی رانندگی کردم کنار شوهرم ، با سرعت ۶۰ کیلومتر ، حالا میخام تنهایی برم خونه مامانم تقریباً ۳۰ کیلومتر راهه و شوهرم میگه با همین سرعت ۶۰,۷۰ اگر بخای میتونی بری و من میترسم از همون وارد و خارج شدن از جاده ، سرعت ۶۰ تا اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ اصن یک هفتس ذهنم درگیره همش میگم امروز ماشین برمیدارم میرم خونه مامان ،باز فکر میکنم میرم و کشته میشم ،خواب خوراک ازم گرفته این موضوع شدید دلم میخواد برممممم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون کامنت که مامور به باباتون گفته بود اگر ماشین جلوتون بود از روش رد بشید پاک کردید ؟ قلبم ریخت من تا الان از ماشین سنگین ها نمیترسیدم ولی از الان دیگه میترسم
اول نترس دوم یمدت داداشی پدری شوهری با خودت ببر من چندین جا شوهرم نجاتم داده اخه تازه دارم با دنده ا ...
من تازه اعتماد به نفس گرفته بودم تو رانندگی از مرداد پارسال که گواهینامه گرفتم تا الان با لرز مینشستم پشت فرمان ، یکماهه راحت رانندگی میکردم که امشب فرو ریخت 😂
بچه ها معده درد عصبی شدم ! من فکر میکردم راحت میتونم برم جاده از لاین کند رو برو و برگردم ،بدون هیچ ...
عزیزم ما از کامنت هامون اصلا قصد ترسوندن یا اذیت کردنت رو نداریم و هرچی گفتیم فقط برای محافظت از جون خودته
تو قطعا میتونی توی جاده رانندگی کنی و راننده خوبی بشی اما با کمک و تمرین های زیاد بعد که یکم تجربه بدست اوردی و حرفه ای شدی میتونی تنهایی بشینی و جاده یا هرجای دیگه رو بری ولی فعلا تمرین کن و تنهایی یهو وارد جاده نشو
سلامت باشی عزیزم ای جانم میتونم درک کنم که چقدر ذوق داری برای رفتن خونه ی مادر کاش میتونستم در مورد رانندگی تو جاده بهت کمکی کنم تا بتونی راحت تردد کنی ولی غصه نخور با کسی که وارد هست برو تا قلق دستت بیاد باور کن من برای خودت نگران شدم