2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برای اولین بار تنهایی بزنم به جاده بزرگراه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کامنت که مامور به باباتون گفته بود اگر ماشین جلوتون بود از روش رد بشید پاک کردید ؟ قلبم ریخت من تا الان از ماشین سنگین ها نمی‌ترسیدم ولی از الان دیگه میترسم 

اون کامنت که مامور به باباتون گفته بود اگر ماشین جلوتون بود از روش رد بشید پاک کردید ؟ قلبم ریخت من ...

اونا حرفه عزیز گوش نده

راننده سنگینها خیلی بادقت وخوب رانندگی میکنن

🥰🥰🥰

اول نترس دوم یمدت داداشی پدری شوهری با خودت ببر من چندین جا شوهرم نجاتم داده اخه تازه دارم با دنده ا ...

من تازه اعتماد به نفس گرفته بودم تو رانندگی از مرداد پارسال که گواهینامه گرفتم تا الان با لرز می‌نشستم پشت فرمان ، یکماهه راحت رانندگی میکردم که امشب فرو ریخت 😂

بچه ها معده درد عصبی شدم ! من فکر میکردم راحت میتونم برم جاده از لاین کند رو برو و برگردم ،بدون هیچ ...

عزیزم ما از کامنت هامون اصلا قصد ترسوندن یا اذیت کردنت رو نداریم و هرچی گفتیم فقط برای محافظت از جون خودته 

تو قطعا میتونی توی جاده رانندگی کنی و راننده خوبی بشی اما با کمک و تمرین های زیاد بعد که یکم تجربه بدست اوردی و حرفه ای شدی میتونی تنهایی بشینی و جاده یا هرجای دیگه رو بری ولی فعلا تمرین کن و تنهایی یهو وارد جاده نشو 

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

زنده باشید

سلامت باشی عزیزم ای جانم میتونم درک کنم که چقدر ذوق داری برای رفتن خونه ی مادر کاش میتونستم در مورد رانندگی تو جاده بهت کمکی کنم تا بتونی راحت تردد کنی ولی غصه نخور با کسی که وارد هست برو تا قلق دستت بیاد باور کن من برای خودت نگران شدم

من تازه اعتماد به نفس گرفته بودم تو رانندگی از مرداد پارسال که گواهینامه گرفتم تا الان با لرز می‌نشس ...

نه بترسی زود هول میکنی حتی با یه بوق دست و پات گم میشه  نترس دقتو داشته باش همیشه و اعتماد بنفس دو سه باری با یکی بری بیای حل میشه 

منم مثل شمام تازه دارم دنده ای دست میگیرم 5/6ماهه دارم رانندگی میکنم