2777
2789
عنوان

قلب من خیلی خره

358 بازدید | 44 پست

دلم براش تنگ شده

باورم نمیشه تمام دوست دارماش کنارم بودناش لحظه های سختم خودشو شده با قطار و از جای دور رسوندن هاش فیلم بوده،  خاستگاری کردنش،  صحبت خانوادش باهام عکسم رو پروفایلش اسمم تو بیوش پسوردگوشیش گل خریدنش هدیه خریدنش بدو بدو کردناش برای کارای من همه دروغ و کشک....  

بعد من دلم گرفته نمیدونم چرا شاید چون خیلی اعتماد کرده بودم بعد از داستانای پیش اومده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

امضام

حق خواهر حق حرفی نمیمونه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چیشد یهو

خیانت میکرده تمام مدت 

اینام همه فیلم 

همه اینارو انجام داد و بازم دروغ بود؟ :)

بیشتر از اینام انجام داد پنج صبح بخاطر من میومد منو میبرد کلاسم بعد میرفت سرکار مثلا

یا سه چهار ساعت میموند ترافیک دو ثانیه ببینتم بستنی میخرید میاورد میداد میرفت 

از دروغم دروغتر خواهر خیااااااانت مبکرده

وایی یه آدم چرا باید اینکارو کنه اخی

نمیدونم هرچی پازل میکنم تو ذهنم میچینم کنار هم باعقل جور درنمیاد من خودم پسر هم بودم هرچقدرم میخواستم هول باشم حوصلم نمیکشید بیام یکیو ببرم کلاس پنج صبح بعد برم سرکار تا ده شب

بیشتر از اینام انجام داد پنج صبح بخاطر من میومد منو میبرد کلاسم بعد میرفت سرکار مثلایا سه چهار ساعت ...

یا ابلفضللللللل 

من دیگه نمیتونم ب هیچ احدی اعتماد کنم 

ان شاء الله سزای کارشونو ببینن همچنین ادما

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
😐😐😐 ای خدا این مردارو هیچ جوره نمیشه شناخت

بعد این عجوبه که من دیدم تازه پول زیادیم نداشت باور کن همونم قرض میکرد یه چیزی بخره برای من بیاره 

همین این بهم خیانت کرد همین این....

یا ابلفضللللللل من دیگه نمیتونم ب هیچ احدی اعتماد کنم ان شاء الله سزای کارشونو ببینن همچنین ادما

به مردا دو برابر بی اعتماد باش 

من هر کدوم از کاراشو اینجا بگم شاخ درمیارید